Selectdeals kortingscode

Selectdeals kortingscode

Selectdeals kortingscode SelectDeals.nl is een website die elke dag exclusieve deals heeft met restaurants, workshops en Wellness centra in jouw regio of stad. Daarnaast bieden ze je ook deals aan voor sporten, kortingskaarten en overige leuke producten.

Wat biedt SelectDeals.nl aan?
Bovenaan de website zie je een menubalk staan, hierop staan de verschillende categorie├źn deals vermeld. Zo kun je kiezen voor Dagaanbieding, Gebruiks-artikelen, Producten, Gratis en Partner Deals. Bij de deals zie je een knop staan met 'bekijk deal' door hierop te klikken krijg je een pagina met alle details van de deal te zien. Onder de kopjes 'Highlights' en 'Voorwaarden' vind je de belangrijkste condities van deze deal. Ook vind je op deze pagina een klok die je laat zien hoeveel tijd er nog resteert voor de deal zal aflopen. Links op de pagina staan tevens alle symbolen van de bekende social media websites, via deze symbolen kun je de deal delen met je vrienden.

Hoe werkt het bestellen van een deal op SelectDeals.nl?
De website SelectDeals.nl werkt via het 'Groupbuy' principe, wanneer er een minimum aantal kopers wordt bereikt kan de deal pas doorgaan. Wanneer dit niet het geval is krijg je je geld teruggestort en gaat de deal niet door. Een deal loopt 24 uur, daarna kan je de deal niet meer kopen omdat er een volgende deal beschikbaar is gesteld.

Als je een deal gekocht hebt krijg je via mail een voucher toegestuurd. Op deze voucher staat een code vermeld waarmee je het product bij de aanbieder kunt verzilveren. De geldigheid van de voucher is afhankelijk van de voorwaarden voor die specifieke deal.

Je kunt deze exclusieve deals natuurlijk voor jezelf kopen, maar er is ook de mogelijkheid om een deal aan iemand cadeau te doen. Dit kan door te klikken op 'geef deze deal kado' op de pagina van de deal.

Hoe werkt de betaling op SelectDeals.nl?
Op SelectDeals.nl betaal je via iDeal. Wanneer de betaling is ontvangen, krijg je de deal de volgende dag in de vorm van een voucher via mail opgestuurd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen