Schoenenreus kortingscode

Schoenenreus kortingscode

Schoenenreus kortingscode Schoenenreus maakt al jarenlang deel uit van het straatbeeld van menig stad in Nederland en België. Het bedrijf opende haar eerste winkel in 1972 en onderscheidt zich door haar grote aanbod aan goed geprijsde schoenen. Deze filosofie is terug te zien in het motto van Schoenenreus, dat luidt: 'Mooi voor de laagste prijs'. In de afgelopen decennia is Schoenenreus uitgegroeid tot een enorm concern met ruim 140 filialen in Nederland en België, en heeft het bedrijf tegenwoordig ook een zeer uitgebreide webwinkel. De organisatie wordt nog altijd aangestuurd vanuit Uden, waar het bedrijf in 1969 werd opgericht.

Schoenenreus staat, zoals de naam van het bedrijf al doet vermoeden, voornamelijk bekend om haar uitgebreide assortiment aan schoenen, laarzen en ander schoeisel. Het bedrijf verkoopt daarnaast echter ook accessoires (zoals koffers, tassen en rugzakken) en sportkleding. Schoenenreus verkoopt producten voor dames, heren en kinderen.

Een groot deel van het aanbod schoenen op de webwinkel van Schoenenreus is van eigen merken van de winkel, elk met een andere focus. Met name als het gaat om accessoires, sportkleding en sportschoenen zijn er veel producten van andere merken beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan rugzakken van Eastpak en sportkleding van Nike, Adidas en Puma.

Betalingen van aankopen die zijn gedaan via de webwinkel van Schoenenreus kunnen worden gemaakt via iDEAL of onder rembours. Bestellingen die voor 12:00 uur 's middags zijn geplaatst, worden de dag erna bezorgd. Als je toch niet tevreden bent over je aankoop, is het bij Schoenenreus heel eenvoudig om een bestelling te retourneren. Dit kan namelijk bij alle Schoenenreuswinkels en DHL Service Punten, maar ook via retourzending per post. Aankopen kunnen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst worden teruggestuurd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen