Scheerplein kortingscode

Scheerplein kortingscode

Scheerplein kortingscode Scheren behoort al decennia tot een natuurlijk onderdeel van de dagelijkse verzorging. Het is niet langer enkel voor mannen, ook vrouwen hebben graag gladde benen of oksels. Voortaan vind je alle scheerproducten onder één webwinkel: scheerplein.nl

Trimmen of scheren kan op verschillende manieren. Je neemt de gebruiken van je vader over of je kiest voor iets nieuws wat jou het beste bevalt. In Nederland wordt vooral voor elektrisch scheren gekozen of voor nat scheren. Scheerplein.nl biedt diverse merken scheerapparaten, trimmers, mesjes, bodygrooms en ladyshaves aan tegen voordelige prijzen. Lotions, balsems en after-shaves voor na de scheerbeurt zijn ook in het gamma opgenomen, net als de meestgebruikte ontharingstechnieken.
Bekijk vooral de aanbiedingen en ontdek het prijsverschil met de producten uit je warenhuis. Via een aparte knop in de linkerbalk zie je onmiddellijk een overzicht van alle voordelige scheerproducten. Je zal versteld staan over de kortingen!

De medewerkers van Scheerplein.nl staan klaar om hun duizenden klanten tevreden te houden en bieden daarom heel wat voordelen aan:
Wie voor 18 uur besteld, krijgt zijn bestelling al de dag erop aan huis geleverd. Via mail kan je je pakketje traceren.
Deze dienst is gratis vanaf 30 euro. Hier geen verborgen kosten. De vermelde prijs, is wat je betaalt.
Na het shoppen, kan je veilig afrekenen met keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding en McAfee Secure.
Onze klantendienst is telefonisch of via mail bereikbaar voor raad en advies. Ben je niet tevreden over je bestelling, is er een defect of heb je twijfels dan kan je gratis tot 30 dagen na aankoop retourneren.

Wens je op de hoogte gehouden te worden van nieuwe producten op acties? Dan kan je je aanmelden voor een nieuwsbrief. Scheerplein.nl kan ook gecontacteerd worden voor het maken van relatiegeschenken. Geleverd in een geschenkverpakking, heb je een nuttig verassing.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen