Runnersweb kortingscode

Runnersweb kortingscode

Runnersweb kortingscode Runner's World biedt de serieuze hardloper op Runnersweb uitgebreide informatie over alles wat met loopsport te maken heeft. Daarnaast kun je vragen stellen, video's bekijken en gebruik maken van handige hulpmiddelen zoals het Trainingslogboek.

Welke onderwerpen komen er allemaal aan bod?
- Uitrusting
Goede schoenen zijn onontbeerlijk voor goede prestaties. We testen loopschoenen en publiceren de resultaten op onze site. Zo kun je de juiste keuze maken uit het grote en gevarieerde aanbod. Ook kleding, accessoires en elektronica passeren de revue.
- Gezondheid
Voeding is de brandstof voor je lichaam. Wie het uiterste van zijn lichaam vergt, moet voor de juiste samenstelling van die brandstof zorgen. Wat doen koolhydraten, zetmeel, insuline, suikers en vetten precies en hoe zit het met voedingssupplementen? Wij informeren je en besteden ook aandacht aan de anatomie van de mens. Verder geven we tips en adviezen in ons Blessure ABC.
- Training
Verbetering van je looptechniek heeft een positieve invloed op je prestaties. Laat je voorlichten over het bewegingsverloop en ontdek in het Loop ABC met welke oefeningen je je techniek eventueel kunt corrigeren. We vertellen je over het belang van cooling-down en warming-up, over intervaltrainingen, de hartslagmeter en nog veel meer onderwerpen. Voor het registreren van je trainingen kun je gebruik maken van ons gratis Training Logboek.
- Schema
Bereken online je ideale hardloopschema. We hebben schema's samengesteld voor beginners, 5 en 10 km, halve en hele marathon en de veldloop. Wil je meer, schrijf je dan in voor het online trainingsprogramma en ontvang vier keer per week een sms met trainingstips en het trainingsprogramma van die dag.
- Kalender
Wat is er leuker dan je krachten meten met die van andere hardlopers? Runnersweb geeft een overzicht van de wedstrijden, die in binnen- en buitenland gehouden worden.

Runnersweb is nog meer. De column van Tim van der Veer bijvoorbeeld of de rubriek Redactioneel, wisselende actuele onderwerpen, een webshop en informatie over een abonnement op Runner's World, hét blad voor lopers.
Voor de hardloper die z'n sport serieus neemt is Runnersweb the place to be.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen