Roan kortingscode

Roan kortingscode

Roan kortingscode Roan Camping Holidays is een aanbieder van luxe kampeervakanties in Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Kroatië. Zij verhuren via hun website ingerichte bungalowtenten en stacaravans op 38 verschillende campings. In Frankrijk hebben zij diverse campings in streken als de Jura, de Dordogne en de Languedoc-Roussillon. In Italië kun je kiezen voor campings in onder andere Toscane, Sardinië en bij het populaire Gardameer. Ook zijn zij aanwezig in Dalmatië en Instrië in Kroatië, Steiermark in Oostenrijk en in Zuid-Slovenië.

Organisatie
Roan is een kleine Nederlandse reisorganisatie die sinds 1986 actief is. Bijna driekwart van de gasten is dan ook Nederlands. Daarnaast hebben zij gasten uit landen als België, Duitsland en Frankrijk. Roan is onderdeel van de European Camping Group en werkt samen met onder andere de Jong Intra Vakanties. Zij zijn lid van de SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds.

Boekingen
Alle kampeervakanties van Roan kunnen geboekt worden via de website. Men kan daarbij kiezen uit twee typen tenten: een lodgetent en een bungalowtent. Deze tenten zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn voorzien van een koelkast, evenals een gronddoek en dekbedden en kussens. Verder verhuren zij stacaravans voor maximaal zeven personen. Deze zijn voorzien van een airco en een houten veranda, evenals dekbedden en kussens. Op de website vind je uitgebreide beschrijvingen van alle typen tenten en stacaravans, inclusief foto's en plattegronden. Bij het boeken wordt direct de actuele beschikbaarheid op de camping van je keuze weergegeven.

Service
Roan richt zich vooral op gezinnen met kinderen. Op de campings zijn dan ook veel faciliteiten voor kinderen aanwezig, zoals een speeltuin en gratis kinderfietsen. Tevens zijn op alle campings eigen Nederlandse medewerkers van Roan Camping Holidays aanwezig. Zij onderhouden de accommodaties en fungeren als aanspreekpunt. Bij Roan is het mogelijk om met meerdere gezinnen accommodaties naast of tegenover elkaar te boeken. Hiervoor wordt een toeslag gevraagd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen