Rituals kortingscode

Rituals kortingscode

Rituals kortingscode U kunt bij Rituals terecht voor tal van producten op het gebied van lichamelijke verzorging. Naast luxe verzorgingsproducten kunt er ook onder meer make-up, kleding en geurkaarsen kopen. Er zijn winkels verspreid over heel Nederland maar nog gemakkelijker is online bestellen. Is er iemand jarig binnenkort bekijk dan eens de cadeaupakketten.

Het begon allemaal in het jaar 2000 en nu zijn er meer dan 200 winkels over de hele wereld. Alle artikelen zijn dierproefvrij en dermatologisch getest. Er zijn speciale lijnen ontwikkelt voor de man en vrouw. Alles wat u voor tien uur in de avond besteld heeft u morgen in huis. Wil je iemand een cadeaupakket geven laat het dan ook inpakken en stuur een persoonlijk kaartje mee.

De verzending van de pakketjes gaat via Postnl. De verzendkosten voor bestellingen onder de 65 euro zijn 4,50 euro, daarboven gratis. U kunt ook betalen met een eenmalige machtiging en iDeal.

Er zijn verschillende manieren om aan een Rituals kortingscode te komen. Houdt onze site in de gaten voor de laatste acties.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen