Rico Moda coupon code

Rico Moda coupon code

Rico Moda coupon code Webwinkels rijzen in deze tijd als paddenstoelen uit de grond. Vrijwel alles kun je online bestellen. Kleding is echter wel een van de meest vertegenwoordigde producten in webwinkels. Er zijn ontzettend veel verschillende online aanbieders van kleding en vele fysieke winkels hebben inmiddels ook een online shop geopend. Een van de winkels die dat gedaan heeft is Ricomoda. Deze mannenmodewinkel heeft met ricomode.com een webshop geopend waar je vele exclusieve Italiaanse mannenkleding kunt kopen. In dit artikel bespreken we deze webwinkel. Wat kun je er bijvoorbeeld allemaal kopen en hoe zit het met de klantenservice? Na het lezen van dit artikel heb je een antwoord op deze vragen.

Aanbod
Ricomoda.com richt zich met name op Italiaanse merken en probeert exclusieve en originele kleding aan te bieden. Men verkoopt diverse bekende merken zoals Emporio Armani, Ice Iceberg en Joe Rivetto. Daarnaast verkoopt men ook het eigen merk Rico Moda. Eigenlijk kunnen mannen vrijwel alle soorten kleding krijgen in deze winkel. Of je nu op zoek bent naar een trui, een T-shirt of een jeans; alles is beschikbaar in deze webwinkel. Je kunt hier echter ook schoenen, zwemkleding en accessoires aanschaffen. Voor mannen is dit de ideale modewinkel, met een uitgebreid assortiment van designkleding tegen scherpe prijzen.

Klantenservice
Deze webwinkel richt zich met name op klanten die voor de merken die men verkoopt naar de webwinkel komen. Dat wil echter niet zeggen, dat men tekort schiet in de klantenservice en het gemak van de klanten. Zo kun je op verschillende manieren snel en gemakkelijk online betalen en wordt je bestelling binnen Nederland gratis geleverd. Bovendien heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis, wanneer je deze voor 16:00 uur plaatst. Tijdens de openingstijden van de winkel, die op de website worden aangegeven, kun je eenvoudigweg telefonisch contact opnemen met de winkel. Buiten deze openingstijden om, kun je een email sturen die binnen een werkdag beantwoord zal worden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen