Rent a Tent kortingscode

Rent a Tent kortingscode

Rent a tent kortingscode Rent-a-tent uit Markelo is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van het verhuren van tenten en caravans. Was de eerste bestemming de Belgische Ardennen, lekker dicht bij huis, nu zijn ze vertegenwoordigd op meer dan 40 campings verspreid over heel Europa. Rent-a-tent biedt luxe kampeervakanties in de eigen tenten en stacaravans op speciaal uitgezochte campings in Europa. Op alle campings zijn medewerkers van Rent-a-tent aanwezig, welke je verwelkomen en je helpen te installeren.
Rent-a-tent.nl is onder deel van Vakantieplezier.nl en is aangesloten bij de Stichting Garantiegelden Reizen (SGR).

Het uitzoeken van een camping vakantie

Op de webpagina van Rent-a-tent wordt het je erg gemakkelijk gemaakt om eens rustig alle mogelijkheden en accommodaties te bekijken. Als je je muis over het menu beweegt, verschijnen automatisch alle keuze mogelijkheden binnen de betreffende menuoptie. Zo zie je bijvoorbeeld met één oogopslag dat je kan kiezen uit maar liefst 12 typen bungalowtenten en 5 verschillende types stacaravans. De tenten en caravans worden duidelijk omschreven en je kan direct zien welke inventaris er ter plekke aanwezig is en wat je zelf moet meenemen. Niet enkel de 'behuizing', maar ook alle campings worden duidelijk omschreven op de webpagina. De pagina is zeer vriendelijk in gebruik en nodigt uit om eens alle beschikbare campings virtueel te bezoeken en daarna je keuze te maken. Op de website kan je ook gelijk checken of een gewenste accommodatie beschikbaar is, zodat je eventueel gelijk kunt boeken.

Boekingsprocedure

Boeken kan telefonisch of via internet. Op de site geschiedt het boeken in 4 stappen: het opgeven van de samenstelling van het reisgezelschap, het invullen van de persoonsgegevens, controle en bevestiging van de boeking en het versturen. Rent-a-tent maakt na de ontvangst en controle van de reservering een reserveringsbevestiging op. Na de ontvangst van deze bevestiging dien je 30% van de totale huursom plus eventuele afgesloten verzekeringen aan te betalen. Het restbedrag dient uiterlijk 8 weken voor de aankomst in de accommodatie te zijn voldaan. Hierna ligt alles in jou handen en kan je genieten van een onbezorgde vakantie.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen