Presents at home kortingscode

Presents at home kortingscode

Presents at home kortingscode Leuke cadeautjes & woonaccessoires verzameld in één webshop

Je huis aankleden was nog nooit zo leuk als via de website van presentsathome.nl. Het assortiment is hetzelfde als van de Presents @ Home winkeltjes die je overal in grote steden tegenkomt, maar dan verzameld in een grote webshop. Van badeendjes tot fietsaccessoires en van lampenkappen tot plakfolie. Ook hippe merken (zoals Lief Lifestyle, Pip Studio en Rice) vind je terug in deze shop.

Pimp je huis
Met accessoires kun je je huis in een handomdraai een heel andere look geven. Vooral leuk om bijvoorbeeld per seizoen je huiskamer te veranderen. Maar ook om de slaapkamer van je zoon of dochter anders aan te kleden. En zeg nu zelf: badeendjes zijn toch de perfecte housewarming cadeautjes? Zelfs als je geen bad hebt!

Makkelijke navigatie
De vrolijke homepage van Presentsathome.nl geeft heel duidelijk de verschillende categorieën weer van de webshop. Klik op een categorie (bijvoorbeeld de afbeelding) en je komt direct in dat deel van de webshop uit. Binnen deze categorie kun je dankzij de vele afbeeldingen makkelijk doorbladeren naar je favoriete producten. Ieder product bevat een duidelijke omschrijving. Dat is wel zo fijn als je naar iets specifieks op zoek bent.

Zoekmachine
Het is ook mogelijk om naar een product te zoeken via de eenvoudige zoekmachine. De website heeft veel sleutelwoorden opgenomen, dus je vindt snel wat je zoekt.

Duidelijke voorwaarden
Vandaag besteld is supersnel in huis (namelijk al de volgende dag), dat vertellen de voorwaarden van de website. Ook weet je meteen dat je altijd € 4,95 aan verzendkosten betaalt, behalve als je het in een van de winkels ophaalt. Dat is handig: lekker rustig shoppen vanachter je computer en dan naar de stad om je cadeautjes op te halen. En heb je iets te vragen? Dan krijg je binnen 24 uur antwoord, dat is wel zo fijn.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen