Postkantoor.nl kortingscode

Postkantoor.nl kortingscode

Postkantoor.nl kortingscode Op Postkantoor.nl vind je veel meer dan alleen postzegels. Natuurlijk ben je hier aan het goede adres voor post- en pakketzegels, kaarten, enveloppen en verzenddozen, maar op Postkantoor.nl is nog veel meer te vinden. Kantoorartikelen nodig? Opzoek naar een cadeautje? Kapotte mobiele telefoon? Voor al deze zaken kan je hier terecht. Ook kan je hier terecht voor bijvoorbeeld informatie over tarieven, kenteken overschrijven, aangetekend versturen, het zoeken van het dichtstbijzijnde postkantoor in jouw omgeving en 'Track &Trace' om de verzendstatus van pakketten te achterhalen.

Variëteit in aanbiedingen

Postkantoor.nl is een duidelijke website met duidelijke informatie over de postdiensten, maar ook met een webshop voor bijvoorbeeld leuke cadeautjes, al vanaf een paar euro. De duidelijke menu structuur leidt de bezoeker snel naar de gewenste informatie. Een origineel cadeautje? Onder cadeaus vind je onder andere cadeaubonnen en originele tassen en beschermhoezen gemaakt van de PTT-postzakken. Ook voor een prepaid SIM-pakket of reparatie van je mobiele telefoon kan je bij Postkantoor.nl terecht.
Een leuke gadget is bijvoorbeeld de persoonlijke postzegel, iedereen kan zijn eigen foto of misschien het bedrijfslogo op de zegel laten afdrukken. Behalve een persoonlijke postzegel, is het ook mogelijk op Postkantoor.nl een persoonlijke wenskaart online te maken, die door de postbode wordt bezorgd.
Laatje verrassen op Postkantoor.nl, of verras iemand met een origineel cadeautje van Postkantoor.nl!

Bestelling, betaling en levering

De bestel en betaalprocedure is snel en simpel. Er hoeft geen account aangemaakt te worden om te kunnen bestellen, alhoewel dat wel makkelijk is voor eventueel volgende bestellingen. In één scherm worden alle bestel en betaal stappen doorlopen. Eerst de adresgevens invullen, verzendmethode controleren, betaalmethode kiezen (iDeal, Visa of Mastercard) en bestelling controleren. Alles OK? Op de knop 'Plaats uw bestelling' klikken en klaar! De eventuele verzendkosten worden netjes direct getoond, zodat je niet later nog met extra kosten te maken kijgt.
Producten die vóór 16.00 uur besteld zijn, worden door Postkantoor.nl binnen 24 uur geleverd.
De klantenservice is tot 20.00 uur bereikbaar per telefoon en kost 10 cent per minuut, zo wordt er netjes vermeld. Mailen is natuurlijk ook mogelijk.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen