Posterxxl actiecode

Posterxxl actiecode

Posterxxl actiecode Iedereen heeft wel ergens een mooie foto in de kast liggen, die eigenlijk wel de moeite waard is om er een poster van te maken. Of heel veel fraaie vakantiefoto's die er veel beter uit zouden zien in een zelf ontworpen fotoboek. Mogelijkheden en creatieve ideeën genoeg. En bij Posterxxl.nl kun je zonder moeite vorm geven aan deze unieke ideeën.

Maar niet alleen posters, lijsten en diverse fotoboeken behoren tot de opties. Wat dacht je van je foto op canvas of fotobehang? Op Pvc-zeil, kleeffolie, Alu-dibond, Acrylglas en forexplaat. Wat ook trendy eruit ziet is je foto op een backlight/lichtbak. Voor elk wat wils.

Al deze verschillende artikelen zijn in diverse formaten te bestellen. De website is zo ontworpen dat het makkelijk in het gebruik is. Je hoeft alleen maar de gewenste maat te selecteren en je ziet gelijk wat de kosten zijn. Zo kan je het, indien gewenst, altijd nog aanpassen.

Om te zien hoe je foto eruit komt te zien, kan je deze uploaden en gelijk aan de slag gaan met je ontwerp. De site is zo gemaakt, dat dit geen enkele moeite zal kosten. Als je even geen inspiratie hebt, zijn er tal van voorbeelden te vinden om ideeën op te doen.

Je krijgt bij Posterxxl.nl hoogwaardige kwaliteit. Canvas wordt bijvoorbeeld gedrukt op 100% premiumkwaliteit en wordt met de hand perfect opgespannen. Wil je de foto panorama hebben kan je er vanuit gaan dat deze een indrukwekkende dimensie en een briljante kwaliteit heeft door FineArt fotoafdruk. Op hun site kan je veel meer informatie hierover terugvinden.

Bij Posterxxl.nl kan je ook tegoedbonnen inwisselen. Een manier om deze tegoedbonnen te komen is je aanmelden voor de nieuwsbrief. Hiermee ontvang je regelmatig exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen op al hun producten. Altijd mooi meegenomen!

Wat ook mooi meegenomen is de klantenservice op deze site. Een overzichtelijke FAQ die op de meest gestelde vragen een duidelijk antwoord geeft op wat je kunt verwachten. Je kan er de bezorgkosten bekijken en antwoorden inzien met betrekking op de producten. Handig is ook de informatie over de eisen waaraan een foto moet voldoen en hoe deze bewerkt moet worden. Helder, begrijpelijk en informatief.
Posterxxl.nl laat hiermee zien een professionele internationale online shop te zijn met ruime vakkennis.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Kortingscode Posterxxl
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Kortingscode Posterxxl

  Maar liefst twintig procent minder betalen, dat doe je met de kortingscode Posterxxl onder de knop. Gebruik hem voor een fotoboek en poster. Om de cod..