Ponyparkcity kortingscode

Ponyparkcity kortingscode

Ponyparkcity korting 2014 Met je kinderen er op een leuke en actieve manier er even tussenuit? Dan zit je bij Ponyparkcity op de juiste plaats. Avontuurlijk en als echte cowboys overnachten in één van hun leuke vakantiehuisjes. Jouw kind(eren) krijgen een eigen Shetlandpony toegewezen, om deze te verzorgen en om op te rijden, tijdens jullie verblijf. Je kind zal een geweldige tijd krijgen.

Het park ligt in het Vechtdal, dit ligt nabij Slagharen. Een mooie bosrijke omgeving, die ook tijdens hete of vochtige dagen beschutting geeft. Naast het hebben van een eigen Shetlandpony, zijn er ook diverse andere activiteiten op het park aanwezig. Denk hierbij aan vermakelijke entertainment programma voor kinderen en volwassenen, pony rijlessen door een erkende instructeur en ook andere paardrij activiteiten, waaronder een leuke show. Niet te vergeten dat je onbeperkt toegang hebt tot het attractiepark Slagharen. Dubbelop plezier. Je moet ook niet raar opkijken als je tijdens je verblijf, zomaar Lucky Luck, Jolly Jumper of de Daltons tegen het lijf loopt. Zij verblijven namelijk ook op dit park. Misschien loopt je kind hun wel tegen het lijf, bij de kinderboerderij of tijdens de Miss. Pony verkiezing.

Je verblijf zal in een Arrizona huisje zijn. Gezellige en comfortabele huisjes die geschikt zijn voor twee volwassenen en vier kinderen. Voorzien van een aparte woonkamer en douche. Je kan er voor kiezen om gezellig te koken in je westernhuisje, maar ook op het park zelf zijn er veel eetgelegenheden. Hier kan je ook leuke souvenirwinkeltjes vinden, om jezelf een leuk aandenken te geven.

Voor de kinderen die nog wat meer afleiding nodig hebben, zijn er ook diverse speeltuinen aanwezig. Voor de wat oudere kinderen of voor jezelf, zijn er ook diverse sportfaciliteiten aanwezig. Denk hierbij aan voetbal en volleybal. Teveel om op te noemen. En als het onverhoopt heel slecht weer is, dan is er nog een grote overdekte hal aanwezig om alle activiteiten door te laten gaan.

Op Ponyparkcity.nl kan je alle gegevens bekijken. Hier kan je ook meteen je boeking plaatsen en zien welke dagen er nog beschikbaar zijn. Een leuke overzichtelijke site en een lust voor het oog. Het park heeft in 2009 tot met 2012 de Zoover Award ontvangen voor het beste vakantiepark. Dat zegt genoeg!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen