Piet Zoomers kortingscode

Piet Zoomers kortingscode

Kortingscode Piet Zoomers Piet Zomers is een modeketen vernoemd naar de oprichter en er zijn vestigingen in onder meer Apeldoorn, Doetinchem en Den Bosch. Heeft u wat leuks gezien in een van de winkels dan kunt u ook online bestellen. Er zijn bekende kledingmerken verkrijgbaar zoals onder meer Ralph Lauren, Armani en Hugo Boss. Er is een grote winkel in Wilp. Het aanbod bestaat uit 150 verschillende merken, voor ieder wat wils. De nieuwe collectie met een bestelbedrag boven de 100 euro worden gratis verzonden.

Het motto van Piet Zoomers is a celebration of fashion. Er is ook een merkkleding outlet online. Regelmatig worden er mode shows gehouden die gratis toegankelijk zijn. Voor trends en inspiratie op het gebied van mode leest u het blog van Piet Zoomers. Voor vacatures in een van de winkels verwijzen wij u ook naar de site. Heeft u een favoriet merk dan kunt u in een paar klikken de gehele collectie zien van dit merk.

Bij Piet Zoomers voert u de kortingscode of waardebon in tijdens stap 1 van het bestellen. Indien wij een kortingscode Piet Zoomers hebben gevonden kunt u hem op deze pagina vinden. Doe ook mee met de prijsvraag van State of the Art en maak kans op leuke prijzen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen