Pierre et Vacances actiecode

Pierre et Vacances actiecode

Actiecode Pierre et Vacances Bij Pierre et Vacances vindt u een groot aanbod vakantiehuizen en appartementen in Frankrijk. Al jaren is Frankrijk het populairste vakantieland onder Nederlanders. Naast zonvakanties kunt u er ook terecht voor uw wintersport accommodatie. De website is in meedere talen beschikbaar en Pierre et Vacances is onderdeel van Center Parcs groep. Pierre et Vacances bestaal al meer dan 40 jaar en heeft al meer dan 7 miljoen klanten gehad. Een zeer ervaren vakantie aanbieder dus. Naar eigen zeggen zijn ze koploper op het gebied van vakantiehuizen in Europa.
U kunt op verschillende manieren betalen bij Pierre Et Vacances waaronder met ideal. Vindt u het bedrag iets te groot betaal dan in twee termijnen. Uw betaling gaat via een beveiligde omgeving. Kosteloos annuleren tot 31 dagen voor vertrek, lees hiervan wel de exacte voorwaarden op de site van pv holidays.

De klantenservice van PV Holidays is te bereiken via een telefoonnummer dat 20 cent per minuut kost. Dit kunt u 7 dagen in de week bellen, de exacte openingstijden leest u op de site. Als u met een grotere groep dan 20 mensen wilt boeken kunt u een offerte op maat aanvragen. Dit kunt u ook doen voor een congres of ander zakelijk evenement. Wilt u dit jaar met het gezin naar Frankrijk dan moet u hier zeker boeken.

Bij Pierre Et Vacances wordt de kortingscode ook wel actiecode genoemd. Bent u in het bezit van een actiecode Pierre et Vacances dan voert u hem in tijdens stap 4 van uw boeking, net boven de oranje knop. Als wij een actuele actiecode Pierre et Vacances vinden zullen wij hem direct plaatsen. In sommige gevallen is een actiecode alleen geldig op bepaalde accommodaties.

Wilt u alle vakanties nog even thuis doorbladeren vraag dan een van de brochures aan. Er is ook een speciale pagina op de site van Pierre et Vacances waar u alle kortingscodes kunt vinden. Op de hoogte blijven van de laatste promoties doet u via de nieuwsbrief.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen