Phonegeek kortingscode

Phonegeek kortingscode

Phonegeek kortingscode Trendsetters
Deze webshop bestaat inmiddels meer dan een jaar en heeft intussen zijn sporen op het gebied van telefoon hoesjes verdiend. Dat komt mede door het uitgebreide aanbod aan moderne, stijlvolle en trendy spullen. Ze proberen zo veel mogelijk de nieuwste trends uit China en Zuid-Korea te volgen. Juist deze landen zijn zeer innovatief op het gebied van mobiele telefonie. Mobieltjes zijn daar, onder het vooral jonge publiek een modeproduct, en zij willen zich graag onderscheiden met de nieuwste telefooncovers. Bij Phonegeek streven ze er naar om als eerste iets op de Nederlandse- en Belgische markt te zetten. En dat lukt hen ook geregeld.

Assortiment
In de webshop vind je voornamelijk telefoon hoesjes en covers voor de merken: Apple, Samsung, LG en Huawei. Ook zijn er color skin stickers te koop voor de Samsung Galaxy en Apple I-phone. Deze stickers sluiten perfect aan op het toestel, en zijn in veel verschillende patronen te vinden.

Bling bling
Hou je van glitter en glamour, en vind je het leuk om je Iphone of Samsung Galaxy een beetje op te blingen? Dan moet je zeker even op de website kijken. Phonegeek.nl heeft namelijk een aantal hoesjes te koop met een zeer hoog bling gehalte. Kraaltjes, glittertjes, noem het maar op, het is terug te vinden in de hoesjes. Leuk voor personen die zich graag willen onderscheiden en met iets nieuws voor de dag willen komen.

Bestellen en leveren
Binnen Nederland worden de hoesjes gratis verzonden. Als je bestelt voor 17:00, dan krijg je de volgende dag de zending al in de brievenbus. Ze hanteren bij phonegeek een niet goed, geld terug garantie. Phonegeek heeft geen fysieke winkel en afhalen is dus niet mogelijk. Maar bij dit soort product is dat totaal geen probleem. De foto's op de website zijn duidelijk, dus je weet wat je koopt.

Op de website zijn meestal de nieuwste aanbiedingen te vinden. Ook de nieuwste trends worden hier gepresenteerd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen