Petplan kortingscode

Petplan kortingscode

Petplan kortingscode Elke dierenvriend wil het beste voor zijn huisdier. We geven vaak het beste voer, zorgen dat ze genoeg beweging krijgen en niet tekort hebben aan aandacht en liefde. Maar net als bij mensen is een ongelukje snel gebeurd. Je huisdier kan ziek worden of gewond raken. In dit soort situaties zijn de rekeningen die daarachter weg kom vaak niet mis. Denk bijvoorbeeld aan chemotherapie. Net als bij mensen is het fijn om dan een verzekering achter de hand te hebben. Bij Petplan.nl kan je voordelig een verzekering afsluiten voor je huisdier. Of je nou een hond, kat, konijn of een papegaai hebt maakt bij hun geen verschil. De zorgpakketten die aangeboden worden zijn opgesteld door erkende dierenartsen.

Je kan kiezen uit drie pakketten, namelijk:
Het basispakket met declaratiemogelijkheden tot 3000 euro per jaar en een uitgebreide basisdekking.
Het pluspakket met declaratiemogelijkheden tot 4000 euro per jaar en voor 40 euro preventieve zorgverzekering. Plus 75% vergoeding bij een specialist.
Het totaalpakket met declaratiemogelijkheden tot 5000 euro per jaar met maximale zekerheid. Hierbij voor 80 euro preventief zorg verzekerd en een dekking van 100% in heel Europa.

Als je meer dan twee huisdieren hebt krijg je flinke korting op de verzekeringen van alle huisdieren. Bijvoorbeeld het derde huisdier geeft een 5% korting over alle drie verzekeringen. Dit bedrag kan flink oplopen.

Het aanvragen van de verzekering kan gewoon op de site van Petplan.nl. De site is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Je kan alvast de premie laten berekenen bij het pakket wat bij jou en je huisdier past. Om te zien welk pakket het beste bij je past, kan je kijken op de lijst van vergoedingenoverzicht. Hier staat heel duidelijk omschreven wat wel of niet in een pakket opgenomen is.
Als je toch nog met vragen zit, die niet behandeld zijn, is er een klantenservice waar je deze kwijt kan. Want uiteindelijk willen zij hetzelfde als jij en dat is een gezond en gelukkig leven voor je huisdier.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen