Parship korting

Parship korting

Parship korting Tegenwoordig zijn er ontelbare datingsites op het net te vinden. Parship onderscheidt zich duur zich enkel op hoog opgeleiden te richten. De site is bekend van televisiecommercials en kent een sterk aantal leden. Parship is behalve in Nederland, in twaalf andere landen actief.

Doelgroep en bezoekers
Waar de meeste datingsites een overschot aan mannen hebben, kent vrouwen iets meer vrouwelijke gebruikers (52%). De leden hebben minimaal een HBO opleiding en bijna drie kwart van de gebruikers is ouder dan 30 jaar. Dit in contrast met vele andere datingsites, waar zowel het opleidingsniveau als de gemiddelde leeftijd vaak lager ligt.

Lidmaatschap en dating
U kunt zich gratis inschrijven op Parship. Aanmelden is erg eenvoudig en in enkele minuten voltooid. Daten kan door elkaar berichten te sturen. Er kan geselecteerd worden op de match (in een percentage), maar ook geografische selectie is mogelijk (bijvoorbeeld Amsterdam).

Het basislidmaatschap is gratis. Voor gebruikers die meer willen, is een betaald ‘premium’ lidmaatschap mogelijk. Zo wordt u makkelijker gevonden, maar kunt u matches ook zelf sneller vinden.

Vormgeving
De website kenmerkt zich door een relatief eenvoudige vormgeving, strak en zo min mogelijk knoppen. Voor degene die verder zoekt, is er behalve het datinggedeelte, een deel met diverse tips. Zo leest u hoe uw eerste date succesvol verloopt, hoe u iemand makkelijk online aanspreekt maar belangrijker nog, u leest hoe u veilig online kunt daten.

De website probeert met succesgevallen op te vallen. Er staan bij de pagina om in te schrijven foto’s met een tekst over Parship. Op de home pagina staan enkele stellen die, volgens de site, elkaar via Parship hebben leren kennen en momenteel een relatie hebben.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen