Parfumdepot kortingscode

Parfumdepot kortingscode

Parfumdepot kortingscode Ben je op zoek naar je favoriete parfum of naar die van een vriend of vriendin? Dan ben je bij parfumdepot.nl aan het juiste adres. Deze zeer uitgebreide webshop biedt namelijk alle in Nederland verkrijgbare merken parfum aan. Handig gecategoriseerd op alfabet.

Zoeken
In Nederland zijn zeer veel parfums en eau de toilettes verkrijgbaar, van zowel parfumerie als drogisterij merken. Daarom biedt parfumdepot.nl een handige zoekmachine aan, waarbij het zelfs mogelijk is om uitgebreid te zoeken. Bij deze functie kun je zoeken op categorie (bijvoorbeeld Giftsets, Op = op, Top 3 mannen, Top 3 vrouwen en Nieuwe producten) en op prijs. Handig als je een parfum binnen een bepaald budget wilt aanschaffen. Ook is het mogelijk om op naam te zoeken, dankzij de handige alfabet categorieën.

Bestellen
Parfumdepot.nl biedt alle merken aan tegen een zeer voordelige prijs. Ook de verzendkosten zijn voordelig: ongeacht de grootte van het pakket betaal je binnen Nederland slechts € 4,95 verzendkosten. Verzending binnen Nederland is echter gratis wanneer je voor € 100,- of meer aanschaft. Iedere bestelling heb je binnen twee tot vijf werkdagen in huis. Je kunt de status van je bestelling altijd via je account inzien via Order Status. Zo weet je precies waar je bestelling blijft.

Betalingen
Je kunt bij parfumdepot.nl op twee manieren je aanschaf betalen, namelijk vooraf via iDeal, Paypal of creditcard. Maar je kunt ook achteraf onder rembours betalen. Je betaalt het pakket dan aan de postbode. Ook kun je door middel van de E-bon parfum aanschaffen. De E-bon is de generieke Internetcadeaubon die bij aangesloten webhops is in te leveren. Parfumdepot.nl is één van deze webshops.

Overzichtelijk
Parfumdepot.nl is een jong bedrijf met passie voor parfum. De website is heel overzichtelijk ingedeeld met navigatie en belangrijke informatie aan de linker- en rechterkant van de pagina. In het midden worden de parfums met foto en duidelijke prijsaanduiding aangeprezen. De website is niet schreeuwerig, een voordeel als je op je gemak wilt shoppen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen