P5 parkeren kortingscode

P5 parkeren kortingscode

P5 parkeren schiphol kortingscode P5 Valet Parkeren Schiphol is de goedkoopste valet parkeeraanbieder in de regio Schiphol. Valet parkeren zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat terwijl u op reis bent. Deze manier van parkeren geeft tijdswinst en is een comfortabele manier van reizen naar Schiphol. Deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Hoe werkt P5 Valet Parkeren Schiphol?
Je geeft via de website of telefonsch aan hoe laat je met je auto bij de vertrekhal van Schiphol bent. Een chauffeur staat op het afgesproken tijdstip op je te wachten. Hij of zij helpt mee je bagage uit te laden en parkeert je auto vervolgens op de bewaakte P5 parkeerplaats.

Bij terugkomst wacht de chauffeur weer op je met jouw auto. Hij of zij helpt je met het inladen van de bagage. De chauffeurs zijn te herkennen aan de bedrijfskleding.

Is de vlucht vertraagd of zijn er nog geen aktuele vertrektijden bekend? Dat is geen probleem. Je kunt de medewerkers altijd mailen of bellen om een wijziging in het reisschema door te geven. Heb je op het laatste moment geen valet parkeren nodig? Je kunt de dient tot 24 uur van te voren kostenloos annuleren via de mail of telefonisch. Bij een annulering korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip worden kosten in rekening gebracht.

Wat zijn de kosten?
Parkeren bij P5 Valet Parkeren Schiphol kan vanaf €3,80 per dag. Hoe langer je parkeert, hoe voordeliger de tarieven worden. Betalen kan contant, met iDeal of per pintransactie. Je betaalt achteraf, dus bij terugkomst op Schiphol.

Bewaakte parkeerplaats
Het parkeerterrein waar de auto geparkeerd wordt is afgesloten en voorzien van camera's. Medewerkers van P5 Valet Pakeren Schiphol houden 24 uur per dag toezicht op het terrein. Het terrein is alleen toegankelijk voor medewerkers.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen