Otto kortingscode

Otto kortingscode

Otto kortingscode Otto is een compleet online warenhuis waar u vele producten kunt bestellen. Een van de grootste pijlers is mode voor het hele gezin. Daarnaast is er veel verkrijgbaar op het gebied van wonen en slapen, maar ook elektronica artikelen. Laat u ook verrassen door het mega assortiment en bekijk meteen de webshop van Otto. Bij Otto draait alles om service en kwaliteit. Dit van oorsprong Duitse bedrijf bestaal al sinds 1949. Bekijk ook de mogelijkheden bij Otto om gespreid te betalen, handig als je even krap bij kas zit.
De bezorging is bij u thuis of u kiest ervoor om uw bestelling af te halen bij een postnl servicepunt. U betaalt meestal 5,95 euro aan verzendkosten maar dit kan hoger uitvallen als het een zware bestelling is. Koopt u bijvoorbeeld een wasmachine dan moet u ook rekening houden met een verwijderingsbijdrage. Houdt u van goede kwaliteit bekijk dan de categorie beste koop door de Consumentenbond. Als u iets wilt retourneren kunt u contact opnemen met de klantenservice, uw pakket wordt dan thuis opgehaald door de post.
Wil je leuke prijzen winnen bekijk dan de prijsvragen. Ook een review achterlaten geeft je kans op leuke prijzen. Er is ook een mobiele website van Otto, te bekijk op je smartphone of tablet. Alle producten bevatten duidelijke foto’s en een uitgebreide productomschrijving.
In een van de laatste stappen van het bestellen kunt u een kortingscode invullen. Als wij een kortingscode Otto 2013 vinden zullen wij deze op onze website laten zien. Op de homepage van Otto vindt u regelmatig kortingsacties. Ook op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden van de laatste kortingen en aanbiedingen. Bekijk in ieder geval de outlet van Otto waar het altijd uitverkoop is. Als lid van de nieuwsbrief van Otto krijgt u regelmatig exclusieve kortingscodes toegezonden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen