Omoda kortingscode

Omoda kortingscode

Kortingscode Omoda Als je op het internet nieuwe schoenen zoekt is er een grote kans dat u bij Omoda terecht komt. Naast de grote online shop zijn er ook winkels van Omoda waar je binnen kunt wandelen, in ondermeer Rotterdam, Roosendaal en Breda.
Als je een paar schoenen naar jouw keuze hebt gevonden zie je direct de levertijd in beeld, hier kunnen echter geen rechten aan verleend worden. Het verzenden en eventueel terug sturen is gratis wat een groot voordeel is omdat online schoenen kopen altijd lastig blijft. Wil je iemand een paar schoenen cadeau geven maak dan gebruik van de speciale cadeauservice. De bestelling wordt dan leuk verpakt, succes gegarandeerd. Je kan op verschillende manieren betalen waaronder iDeal, in enkele stappen betaalt u via uw eigen bankomgeving.
Naast populaire merken als van Bommel, Uggs en van Lier vindt u bij Omoda ook een groot aanbod schoenen van minder bekende merken. Er zijn schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen. Het is vaak aan te raden om meerdere maten te bestellen van een paar schoenen omdat de maat per merk kan verschillen. Naast schoenen kunt u bij deze webshop ook tassen en riemen bestellen. Als u voor de eerste keer bestelt kunt u lid worden van de Omoda club. Uw adres en factuurgegevens worden dan opgeslagen waardoor uw volgende bestelling nog sneller zal verlopen. Zoek je een geschenk voor iemand bestel dan eens een Omoda cadeaubon.
De klantenservice kan je het best raadplegen via de live chat module. U chat met een medewerker die u direct probeert te helpen, telefonisch de helpdesk een vraag stellen kan ook.
Bij Omoda voer je de kortingscode in tijdens stap 2 van het bestellen. De kortingscode Omoda kunt u op verschillende manieren krijgen. Voor zowel bestaande als nieuwe klanten worden er weleens kortingscodes gevonden. Abonneer uzelf op de nieuwsbrief van Omoda en wie weet krijg jij een code toegestuurd. Verder blijf je zo op de hoogte van het laatste schoenen nieuws en een melding als de uitverkoop weer is gestart.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen