Ohra actiecode

Ohra actiecode

Ohra actiecode Ohra is een grote verzekeringspartij die onderdeel is van Delta Lloyd. Er zijn tal van producten op de website te vinden die u online kunt afsluiten. Of u nu wilt gaan sparen of een verzekering wilt afsluiten u kunt er terecht. Ook voor uw hypotheek of beleggingsrekening is dit bedrijf zeer geschikt.
De autoverzekering van Ohra heef een aantal voordelen. Als uw auto Total loss is verklaard of hij is gestolen heeft u recht op vervangend vervoer. Het eerste jaar krijgt u vijftien procent korting op de premie. Er zijn verschillende soorten verzekeringen van WA tot all risk. Als u een nieuwe auto heeft gekocht is het verstandig de eerste jaren all risk te verzekeren. Rijdt u een aantal jaren schadevrij dan bouwt u een aantrekkelijke no claim korting op. Door het invoeren van uw kenteken en aan te klikken wat u wensen zijn ziet u gelijk wat u maandelijkse premie wordt.Bij schade is de telefonische helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.
Bent u een liefhebber van vakanties bekijk dan de Ohra reisverzekering. U heeft al een doorlopende reisverzekering vanaf 3 euro per maand. Een doorlopende verzekering is aan te raden als u 2 of meer keer per jaar op vakantie gaat. Ook voor uw annuleringsverzekering is er een scherpe premie. Voordat u een nieuwe verzekering afsluit is het handig om de polis van uw huidige verzekering te bekijken of u kunt overstappen. Eventueel kan Ohra u helpen met het overstappen, neem hiervoor contact op met de klantenservice.
Bij Ohra wordt de kortingscode ook wel actiecode genoemd. Als wij een actiecode Ohra vinden dan zal je hem op onderstaande pagina vinden. Ook zonder een actiecode Ohra autoverzekering is het een van de goedkoopste verzekeringen die u zult vinden. Heeft u zelf een actiecode gevonden laat het ons dan weten dan delen wij hem weer met anderen. Bereken vandaag nog uw premie en stap over naar Ohra. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe meer korting u krijgt. Bekijk hiervoor het kopje pakketkorting op de website van Ohra.

  1. Alle
nr Sorry, maar we hebben niets kunnen vinden.