Office Deals actiecode

Office Deals actiecode

Office Deals actiecode Office-deals.nl is een webwinkel in kantoorartikelen. Naast artikelen als ordners, etiketten en kopieerpapier kun je hier ook terecht voor kantoormachines zoals kassa’s, snijmachines en geldtelmachines. Daarnaast vind je in de webshop van Office Deals een groot assortiment aan kantoormeubelen, zoals bureaus, stoelen en ladenblokken. In het assortiment vind je verder artikelen als beamers, whiteboards en telefoons. Office Deals verkoopt artikelen van bekende merken als OKI, Esselte, Dymo, Herma en HP.

Assortiment
Kenmerkend voor de webwinkel van Office Deals is het uitgebreide assortiment. Zo vind je hier bijvoorbeeld ook inkt- en tonercartridges voor printers, evenals diverse verpakkingsmaterialen, zoals dozen, folie en tape. Office Deals verkoopt tevens computers, scanners en printers. Ook facilitaire producten als gereedschap, schoonmaakmiddelen en koffiezetapparaten vind je terug bij deze webwinkel. Daarnaast heeft men regelmatig speciale aanbiedingen en promoties.

Bestellen
Naast een gewone bestelling is het ook mogelijk om te kiezen voor een bulkbestelling of een spoedbestelling. Voor bulkbestellingen wordt er een offerte gemaakt. Spoedbestellingen worden de volgende dag al bezorgd. Bij het bestellen van een product worden meteen een indicatie van de voorraad en de verwachte levertijd aangegeven. Het is ook mogelijk om de bestelde producten bij Office Deals zelf op te komen ophalen.

Levering
Office Deals hanteert verschillende tarieven voor verzendkosten, afhankelijk van welk soort product je bestelt. De webwinkel verzendt niet alleen in Nederland, maar ook naar België, Duitsland en diverse andere Europese landen. Levering van producten gebeurt alleen tijdens kantooruren, waarbij een handtekening voor ontvangst gevraagd wordt.

Service
Wanneer je vragen hebt of advies wilt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Office Deals. Deze is bereikbaar via telefoon of chat tijdens kantooruren. Office Deals kent daarnaast een klachtenprocedure. Op eventuele klachten wordt binnen veertien dagen gereageerd. Ook hebben zij een nieuwsbrief. Office Deals is in bezit van het Qshops Keurmerk, evenals het keurmerk ICT Waarborg.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen