Nudeal kortingscode

Nudeal kortingscode

Nudeal kortingscode Wie van aanbiedingen houdt zit goed bij NuDeal.nl. Een vlotte trendy site met verscheidene landelijke aanbiedingen en acties in Amsterdam.

Het aanbod varieert heel sterk. Van een gezichtsbehandeling tot en met een fotoreportage. Of een vier gangen menu in een chique restaurant. Je kan het zo gek nog niet bedenken. Misschien wil je je tanden laten bleken? Genieten van een luxe hotelovernachting? Wat je voorkeur ook heeft, er is keuze genoeg.

Hoe kom je in aanmerking voor deze aanbiedingen?
Allereerst is er een aanmelding nodig. Hiervoor heb je een email adres nodig. Als dit is gebeurd dan kan je kijken of er iets voor je tussen zit. Stel dat je toch voor die hotelovernachting gaat. Dan koop je de voucher. Hoe dit te werk gaat staat duidelijk op de site vermeld. Zij sturen je dan een mail. Bij deze mail zit de voucher die uitgeprint moet worden en dat is het betalingsbewijs die je moet inleveren bij het hotel. Simpeler kan het niet.

Het kan wel gebeuren dat een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft. Dit wordt wel duidelijk vermeld onder de voorwaarden, maar houd er rekening mee als je de voucher bestelt. Zou zonde zijn als het niks meer waard is na een tijd.
Bij het aanbod staat ook een timer. Een klok dat aangeeft hoe lang de actie nog van kracht is. Verder staat er bij vermeld hoeveel korting je het precies gaat opleveren en op welke dagen de voucher ingeleverd mag worden bij het desbetreffende bedrijf. Je kan er eventueel ook voor kiezen om de voucher aan iemand kado te doen.

Betalingen lopen hier via iDEAL. Op het moment dat je er voor kiest om de voucher te kopen en je hebt je gegevens volledig ingevuld, zal de betaling plaatsvinden. Als deze betaling geaccepteerd is zal je de bevestigingsmail inclusief voucher ontvangen.

Al met al een overzichtelijke en trendy site, makkelijk in het gebruik en boordevol leuke aanbiedingen. Wat wil een mens nog meer?

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen