Notebookshop kortingscode

Notebookshop kortingscode

Notebookshop kortingscode Bij notebookshop.nl kun je terecht voor allerlei soorten notebooks, accessoires en aanverwante hardware. Notebookshop.nl wordt gerund door een bekende winkel in Berkel Rodenrijs. Ze zijn er sinds 1995 gespecialiseerd in de verkoop van: computers, hardware, netwerkapparatuur, games en zelfs televisies.

Wat wordt er verkocht?
Notebookshop.nl levert vooral notebooks van de bekende A-merken zoals: Acer, Asus, Levono, HP, en Toshiba. Natuurlijk ontbreken de diverse Apple Macbooks niet. Indien je een bijpassende tas wil, of een externe harde schijf, dan zijn hiervoor ook vaak leuke aanbiedingen te vinden. Normaal gesproken is het best lastig om een goede notebook te vinden, maar door gebruik te maken van de handige tools op de website, kun je redelijk snel vinden van je zoekt.

geen verzendkosten
Bij orders vanaf € 200.00, betaal je bij notebookshop.nl geen verzendkosten. Indien je voor 22:00 een bestelling doet, wordt het product meestal de volgende dag door PostNL thuis bezorgd. Het bestellen via de website gaat eenvoudig en via een beveiligde SSL verbinding. Wanneer je iets besteld, kan je de status van je bestelling ook makkelijk volgen via de website.

Keurmerken
Wanneer je bij een webshop iets koopt, dan is het prettig om te weten welke garantievoorwaarden er gelden, en hoe het geregeld is met het ruilen van producten. Juist om die reden zijn er een aantal keurmerken voor webshops opgericht. Een van de bekendste en belangrijkste keurmerken is die van thuiswinkel waarborg. Notebookshop is aangesloten bij deze vereniging. Daarnaast voert men ook het logo van ICT waarborg. Koop je dus iets bij deze webwinkel, dan weet je dat het met de voorwaarden in ieder geval goed zit.

Laptop of notebook?
De termen laptop en notebook worden tegenwoordig door elkaar gebruikt. En dat is ook logisch want ze betekenen precies hetzelfde. Laptop is eigenlijk een verouderde term. Het werd vroeger gebruikt omdat de laptop vaak op schoot werd gebruikt (lap = schoot) Tegenwoordig spreken we van notebook. Het klinkt wat chiquer, maar het betekent dus precies hetzelfde.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen