NLE korting

NLE korting

Nederlandse Energie Maatschappij korting De Nederlandse Energie Maatschappij, opgericht in 2005, is één van de grootste energiemaatschappijen van Nederland. Hun missie is het leveren van goedkope (en groene) energie, in de vorm van stroom en elektriciteit. Daarnaast streven zij ook naar transparantie naar hun klanten toe. In het belang van de consument staan zij op als prijsvechter, met als doel de energieprijzen te verlagen. Daarom dagen zij de bestaande, traditionele energiemaatschappijen uit. Concurrentie maakt, volgens de maatschappij, deze lagere energieprijzen mogelijk. Dit doet de NLE door hun producten en diensten tegen scherpe prijzen aan te bieden.
Ook heeft het bedrijf veel aandacht voor de klant. Vanuit de Energiemaatschappij betekent dit dat zij de klanten eerlijke en transparante voorwaarden en heldere communicatie proberen te bieden. Dit is niet alleen voor de klant prettig, maar daarmee hoopt het bedrijf ook zichzelf en de gehele energiemarkt scherp te houden. Ook haakt de NLE in op de toenemende vraag van klanten naar groene energie. Zij bieden namelijk drie soorten groene stroom aan: beetje groen (uit waterkrachtcentrales), iets groener (uit Europese windmolens) en echt groen (Nederlandse windenergie).
Dat de NLE, met deze missie in het achterhoofd, een goed product probeert aan te bieden wordt door verschillende Bekende Nederlanders in hun reclamespotjes ondersteund. Denk bijvoorbeeld aan namen als Maurice de Hond, Natasja Froger, Frans Bauer en Johan Derksen, die alle vier de Nederlandse Energie Maatschappij hebben gepromoot op de televisie. De NLE heeft echter niet alleen deze namen achter zich staan, maar maakt zijn beloften ook volgens de vakmensen waar. Zo winnen ze in 2008 de European Business Award voor ‘Growth Strategy of the Year’ en in 2010 de FD Gouden Gazelle. Daarbij winnen ze een groot aantal inkoopacties van onder andere de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen