Nelly kortingscode

Nelly kortingscode

Nelly kortingscode Bij Nelly vindt je alles op het gebied van mode. Bekend van reclames op onder meer Net5 en SBS6. Voor zowel mannen en vrouwen die met de laatste mode willen meelopen. Daarnaast is er ook een collectie speciaal voor kinderen en zwangere vrouwen. Al jouw bestellingen worden kosteloos door Nelly thuisbezorgd binnen 2 tot 5 dagen. Naast kleding voor dagelijks gebruik vindt je er ook onder meer sportkleding, galakleding en jurken voor feestjes.

Nelly.com is in 2004 opgericht in Zweden en nu actief in meerdere Europese landen, waaronder dus Nederland. Er zijn meer dan 600 verschillende merken te koop, waaronder het eigen label van Nelly. Naast kleding vindt je er ook onder meer sieraden en hippe telefoon hoesjes. Heb jij een bepaalde trend gezien en wil je die look aannemen. Dan is er de speciale shop trends pagina, in een overzicht alles wat bij een bepaalde trend past. Houdt jij van trendy kleding bekijk dan de laatste binnengekomen collectie online.

Vinden wij een Nelly kortingscode dan bent u de eerste die het weet. De Nelly kortingscode 2013 indien beschikbaar zult u hieronder vinden. Onder het kopje sale vindt je de laatste aanbiedingen met flink wat voordeel.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen