Mylamp kortingscode

Mylamp kortingscode

Mylamp kortingscode Ben je op zoek naar verlichting, dan moet je zeker eens 'langskomen' op Mylamp.nl. De laatste trends in binnen- en buitenverlichting kan je op deze site vinden. Je heb de keuze uit meer dan 3000 lampen, dus neem gerust even de tijd om rond te kijken. Bijna 30 verschillende merken en uitvoeringen in alle stijlen van modern tot nostalgisch en alle daar tussen in, Mylamp.nl heeft wat jij zoekt.

Ofschoon Mylamp.nl een webshop is, is het ook mogelijk Mylamp.nl in Geleen te bezoeken. In de 1200 vierkantemeter grote showroom kan je je laten inspireren door alle mogelijkheden van verlichten. Er is zelfs een lichtstudio, waar je de kan verlichting bekijken in verschillende stijlen. De showroom en het magazijn zijn open van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Verlichting en KLokken

De online store van Mylamp is zeer overzichtelijk ingericht, wat niet eenvoudig is met zo'n groot aantal producten. Het is een rustige site, zonder overbodige animaties, zodat de bezoeker zich kan concentreren op wat hij of zij zoekt: verlichting. Een zeer duidelijke menustructuur zorgt dat zij die reeds weten wat ze zoeken direct hun lamp, op bijvoorbeeld merk of stijl, kunnen zoeken.
Vanwege de zeer grote keus en het complete aanbod, is de site ook zeker de moeite waard als je je gewoon eens wilt oriƫnteren op de mogelijkheden met verlichting.

Behalve voor lampen, kan je bij Mylamp terecht voor Karlsson klokken. Dit Nederlandse merk klokken staat wereldwijd bekend om de goede kwaliteit en innovatieve vormgeving. Voor elke plek in huis of op kantoor is er wel een passende Karlsson klok te vinden.

Bestellen en levering

De bestel procedure op Mylamp.nl is snel en makkelijk. Om een bestelling te plaatsen hoeft u geen account aan te maken, u vult slechts factuur en verzendgegevens in. Bij het bestellen van de producten staat reeds aangegeven wat de levertijd is.
Verder zijn er ruime betaalmogelijkheden via internet bijvoorbeeld met PayPal, iDEAL, VISA of MasterCard. Hiervoor worden geen extrakosten in rekening gebracht.
De producten worden gratis bij je thuis afgeleverd, maar indien je wilt kan je ze ook zelf afhalen bij Mylamp in Geleen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen