Munnichs kortingscode

Munnichs kortingscode

Munnichs kortingscode Als u op zoek bent naar schoenen, dames of heren, dan loont het de moeite om even op Munncihs.nl te komen kijken. Voor de dames zijn er de klassieke ontwerpen van Gabor tot de wat stoerdere ontwerpen van Paula Urban te vinden. De heren kunnen zich vermaken met de sportieve modellen van Mistral tot de klassieke kwaliteitsmerken als bijvoorbeeld Van Bommel en Van Lier. In totaal kan je uit schoenen van ongeveer 23 verschillende merken kiezen.
Munnichs heeft aangekondigd dat binnenkort behalve dames- en herenschoenen, ook riemen van Van Bommel en de tassencollectie van Gabor, Tosca Blu en Bulaggi in de webshop gepresenteerd zullen worden.

Overzichtelijk kwaliteitsaanbod

Munnichs is in 1963 gestart door oprichter Piet Munnichs in het Limburgse Stamproy. Tegenwoordig heeft het bedrijf Munnichs Modeschoenen B.V. elf moderne filialen in Noord Brabant en Limburg. Met de webshop echter hoeft u niet naar het zuiden te reizen, maar kunt u vanuit de gemakkelijke stoel thuis eens rustig het kwaliteitsaanbod van Munnichs bekijken.
De webpagina geeft een goed overzicht van wat het bedrijf te bieden heeft. Via de duidelijke menustructuur kunt u direct naar de shop, waar uw met behulp van een keuze menu direct kunt aangeven wat u zoekt. U selecteert bijvoorbeeld direct op schoenmaat en krijgt gelijk te zien wat er voor u persoonlijk in de webwinkel te krijgen is. Wilt u op uw favoriete merk selecteren? Ook dat is geen probleem bij Munnichs.
Wat slim bedacht is en wat u niet veel bij andere webwinkels aantreft, is dat men ook op kleur kan selecteren. Dit is natuurlijk erg handig, omdat men bijna altijd schoenen zoekt die bij bepaalde kleding moeten passen.

Afhandeling van uw bestelling

Om te kunnen bestellen via de webshop, zult u zich eerst moeten registreren. Bij het bestellen van de schoenen kunt u gebruikmaken van een maattabel door op het vakje bij 'Selecteer uw maat' te klikken. Erg handig om uw schoenmaat om te rekenen naar het Engelse of Amerikaanse systeem. Indien er tóch een verkeerde maat wordt besteld, kunt u gebruik maken van de retourprocedure, welke in de webshop onder het kopje 'Klantenservice' eenvoudig en netjes wordt uitgelegd.
Voor betaling kunt u onder andere gebruikmaken van eMaestro, Mastercard, Visa, American Express, Bancontact en Mister Cash.
Met munnichs.nl kan heel Nederland nu genieten van het kwaliteitsaanbod van Munnichs Modeschoenen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen