Molecaten actiecode

Molecaten actiecode

Molecaten actiecode Wat is Molecaten.nl?
Molecaten.nl is een website waarop je vakanties kan boeken. De slogan van de website geeft direct aan wat je van de vakanties kan verwachten: ‘Grenzeloos genieten in bos, zand en water’. Alle vakantieparken en campings die Molecaten aanbiedt liggen in de bossen, aan de kust of direct aan het water. Je kan zelf kiezen wat voor soort vakantie je wil. Heb je behoefte aan een luxe vakantie om tot rust te komen? Dan kan je kiezen voor het huren van een bungalow of huisje in een natuurlijke omgeving. Wil je liever een avontuurlijke en actieve vakantie? Dan kan je kiezen voor een kampeervakantie op een camping waar veel te doen valt. Molecaten.nl biedt vakanties aan voor allerlei doelgroepen, van jonge gezinnen met kinderen tot 50-plussers. Ook bestaat er de mogelijkheid via Molecaten.nl een seizoenplaats of vaste staanplaats te boeken. Op deze manier kan je voordelig het hele seizoen, of zelfs ieder seizoen, van je vakantie genieten in een vaste stacaravan, vast chalet of vast huisje.

Hoe is Molecaten.nl ontstaan?
Molecaten is een familiebedrijf dat decennia geleden begon met één camping aan het Veluwemeer: De Hooghe Bijsschel. Langzaamaan kwamen meer Nederlandse vakantieparken onder het beheer van Molecaten. Inmiddels is het bedrijf behoorlijk gegroeid en bestaat het uit ruim 20 vakantieparken. Deze parken bevinden zich niet alleen in Nederland, maar ook in Hongarije, Zambia en Malawi.

Wat kan ik verwachten van Molecaten.nl?
Als je een vakantie boekt via Molecaten.nl doe je binnen 10 dagen na de boeking een aanbetaling van 30 procent. Het resterende bedrag moet uiterlijk 6 weken voor aankomst betaald zijn. Molecaten maakt gebruik van All-in prijzen. Dit betekent dat je achteraf geen extra kosten meer hoeft te betalen, zoals boekingskosten of milieuheffing. Wanneer je hebt gekozen voor het huren van een huisje of bungalow, zitten het bedlinnen, de eindschoonmaak en het verbruik van gas, water en elektra ook inbegrepen in de prijs. Duurzaamheid, balans met de natuurlijke omgeving en service gerichtheid zijn belangrijke aspecten in de bedrijfsvoering van Molecaten. De medewerkers zijn enthousiast en werken hard om de gasten een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen