Mincfashion kortingscode

Mincfashion kortingscode

Mincfashion kortingscode Mincfashion.nl is een webwinkel waar allerlei soorten tassen en accessoires verkocht worden. De producten die aangeboden worden, zijn uitsluitend van leer gemaakt. Of je nu een clutch een handtas of een riem nodig hebt, je kunt het allemaal op deze website vinden.

Overzichtelijkheid en indeling website
De website ziet er rustig en stijlvol uit. Wanneer je op de hoofdpagina terecht komt zie je een aantal producten die in de aanbieding zijn. Ook worden hier de belangrijkste nieuwtjes aangegeven. Bovenaan is de website verdeeld in verschillende tabbladen. Hier vind je verschillende producten en informatie. Je kunt bijvoorbeeld kijken bij leren tassen maar ook bij het tabblad blog. Onder het tabblad blog vind je nieuwtjes die te maken hebben met de Minc Fashion webwinkel, maar ook vind je hier algemeen fashionnieuws. In het tabblad over ons vind je de geschiedenis van de twee oprichters van de webwinkel. Je leest hier onder andere wat hun geïnspireerd heeft tot het maken van deze webwinkel.

Veiligheid
Mincfashion.nl ziet er uit als een veilige en professionele website. Zo zie je onderaan de website dat ze het webwinkel keurmerk hebben. Ook zijn ze een gecertificeerdeshop op shopwiki. Alle contactgegevens van Mincfashion zijn op de website te vinden. Je kunt eenvoudig contact opnemen met een van de medewerkers via een contactformulier die je onder het kopje contact vindt. Hier kun je je vraag en gegevens achterlaten zodat een van de medewerkers contact met je op kan nemen.

Betaling en verzending
Op de website wordt aangegeven dat de bestellingen snel verwerkt en verzonden worden. Als het product niet goed is krijg je je geld terug. De verzending is gratis en het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen. Er zijn verschillende manieren om te betalen, onder andere met Icepay, PayPal, IDeal, Visa en Mastercard. De pakketjes van Minfashion.nl worden bezorgd door Post NL.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen