Mijntas kortingscode

Mijntas kortingscode

Mijntas.nl kortingscode Bijna alle vrouwen houden enorm van shoppen. Bij het kopen van kleding kan er dan ook nog iets ontbreken. Een mooie tas om de outfit mee af te maken en die natuurlijk handig is voor mee naar je werk, school of om mee te nemen naar een feestje. Een tas is een belangrijk accessoire en natuurlijk altijd handig om spullen in mee te nemen. Er zijn enorm veel verschillende tassen. Verschillende groottes, kleuren en merken. Er is altijd een tas die bij jou past.

Mijntas.nl
Mijntas.nl is een website die mooie tassen verkoopt. Je kunt hier allerlei verschillende soorten tassen vinden. Deze website heeft handtassen, schoudertassen en clutches. Een clutch is een klein tasje voor bijvoorbeeld je mobieltje en wat make-up die vaak wordt meegenomen naar een feestje. Deze website verkoopt overigens niet alleen tassen, maar ook armbanden, kettingen en allerlei andere soorten sieraden.

Ook sjaals, telefoonhoesjes, horloges en riemen kun je hier weer vinden. Het is dus een website voor de perfecte accessoires om je outfit mee af te maken.

Zoeken
De website beschikt over allerlei handige zoekfilters. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen welke kleur tas je wilt. Als je op zoek bent naar een bepaalde kleur is het fijn om niet tussen enorm veel tassen te moeten zoeken. Ook een merk en het materiaal kun je gemakkelijk aanklikken. Daarnaast is ook het filter met prijzen erg handig. Heb je maar een bepaald budget om uit te geven? Kies er dan voor dat je alleen de tassen ziet tot en met 35 euro bijvoorbeeld. Zo hoef je niet te zoeken tussen alle duurdere tassen.
De zoekfilters zorgen ervoor dat jij snel je perfecte tas gevonden hebt.

Verzending en betaling
De betaling is gemakkelijk. Er zijn allerlei verschillende betaalmethoden zodat je veilig kunt betalen. Je kunt bijvoorbeeld betalen met PayPal of iDeal.
De verzending is vanaf 30 euro gratis binnen Nederland, Duitsland en België. Als je iets onder de 30 euro gaat bestellen zijn de verzendkosten 5,75 in Nederland, en 7,75 in België en Duitsland.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen