Mijnslijter kortingscode

Mijnslijter kortingscode

Mijnslijter kortingscode Bij Mijnslijter.nl kun je online allerlei soorten alcoholische dranken bestellen zoals wijn, bier, whisky, jenever en port. Deze webwinkel wordt gerund door Erwin Wijdeveld van wijnhandel Wijdeveld uit Oosterbeek.

Wat is er te vinden in deze webwinkel?
Naast sterke drank zoals whisky, wodka en brandy heeft deze winkel een mooie collectie aan wijnen uit de meest uiteenlopende wijnstreken. Populair zijn ook de geschenkverpakkingen die worden aangeboden. Zo kun je er terecht voor een luxe champagne, bijvoorbeeld een Veuve Clicquot die geleverd wordt in een stijlvolle koeler. Maar ook de meer gangbare cadeaus zoals een fles Port in een uniek gevormde fles zijn bij deze winkel te bestellen. In iedere prijsklasse kun je bij mijnslijter.nl wel een passend cadeau vinden.

Erwin Wijdeveld, de eigenaar van deze webwinkel, heeft reeds 25 jaar ervaring in de drankenbranche en voert het vak nog steeds met passie uit. In de winkel, aan de Utrechtseweg in Oosterbeek heeft hij een mooi assortiment aan speciale whisky's en ambachtelijk gedistilleerde dranken. Daarnaast beschikt hij over een proeverij waar consumenten op afspraak van de lekkerste dranken kunnen proeven. In de proeverij zijn allerlei horecafaciliteiten aanwezig en kunnen ook groepen mensen terecht.

Bestellingen in de webwinkel kunnen betaald worden met Ideal of Paypal. Bestellingen die gedaan zijn van maandag t/m donderdag worden binnen 48 uur bezorgd. Een bestelling die gedaan wordt op vrijdag voor 13:00, wordt de maandag erop geleverd. Orders kunnen in overleg ook per factuur betaald worden. De bezorgkosten bedragen € 7.50 per bestelling.

Indien je iets te vieren hebt kun je ook terecht bij deze slijterij. Ze verhuren namelijk de nodige spullen die je nodig kunt hebben bij een feestje. En ook ter plekke in Oosterbeek kan in de proeverij gefeest worden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen