Mijnbabykleertjes kortingscode

Mijnbabykleertjes kortingscode

Mijnbabykleertjes kortingscode In de webshop van mijnbabykleertjes.nl zijn artikelen voor baby’s te vinden. De artikelen zijn duidelijk in categorieën weergegeven en er kan ook op de prijs gezocht worden. Ze hebben vooral veel van het merk Petit Villain. Dit babymerk heeft artikelen van goede kwaliteit, zoals romperwtjes, slabbetjes en leuke shirts met leuke of grappige opdrukken. Ook hebben ze handige gebruiksartikelen zoals een trappelzak, bedekleding of omslagdekens.

Ook artikelen van Couche Tot behoren tot hun assortiment. Dit merk biedt vooral feest- en traditionele babykleding aan. Die kleding-stukken zijn geschikt voor feestelijke aangelegenheden, zoals een doop, bruiloft, speciale verjaardagen en feestdagen. Stoere pakjes voor de jongens en schattige jurkjes voor de meisjes
Very Important Baby is ook een merk waarvan ze artikelen aanbieden. Dit merk biedt betaalbare, hippe en luxe babykleding aan. Ook geschenk-setjes zijn er te verkrijgen. Die zijn in verschillende prijsklassen en kleuren te bestellen.

De artikelen zijn onderverdeelt in 5 hoofdgroepen met daaronder weer een aantal subgroepen. De webshop is erg overzichtelijk met duidelijke foto’s en beschrijving. De eerste groep is Babykleding, waarin baby pakjes, slabbetjes, romperwtjes en shirts te vinden zijn. Veelal met leuke opdrukken. Ook trappelzakken, prematuur-kleding en feestkleding zitten in deze groep.
De tweede groep is de Kraam cadeau groep met kraam cadeau tips en cadeau-sets.
De derde groep laat voetenzakken en dekens zien die soms ook special aangepast zijn voor de buggy. De voetenzakken zijn er in verschillende kleuren en designs zodat ze in elke kinderwagen leuk staan.
In de vierde groep zijn matrassen voor de babyledikanten, hemel-sets en bed-bekleding te koop en in de vijfde groep Baby mutsjes, baby sokken en baby slofjes.

Bestellen gaat eenvoudig en de betalingen via veilige en vertrouwde wegen, zoals IDEAL, Paypal, bankoverschrijving e.a. De pakketten worden via de PTT verzonden. Retourneren of omruilen gaat via een ticket systeem in het account en wordt snel en accuraat afgehandeld. De bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd meestal binnen 2 tot 7 dagen, mits op voorraad.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen