Meubelpartner kortingscode

Meubelpartner kortingscode

Meubelpartner kortingscode Als je op zoek bent naar een nieuw interieur maar je erg gehecht bent aan een goede kwaliteit ben je vaak veel geld kwijt. Bij Meubelpartner kun je je meubels voor een mooie prijs kopen en zo veel geld besparen.
Wij van Meubelpartner helpen je graag de goede keuze te maken zodat je snel een mooi, nieuw maar niet te duur interieur heeft.

Ons aanbod
Op onze webshop vind je meubels voor elk type interieur, zo zijn er meubels voor de klassiek ingerichte huizen maar ook voor de zeer moderne. Er is een wijd aanbod aan materialen, kleuren en stijlen.
Wij bieden je eet, salon- en andere soorten tafels, zitmeubelen zoals banken en eetkamer stoelen, vitrinekasten, opbergkasten, dressoirs... maar ook woonaccessoires zoals lampenkappen, vloerkleden en nog veel meer. Ook hebben wij vaak meubels in de uitverkoop, dus kom regelmatig terug om te kijken wat we voor je in de aanbieding hebben op dat moment.

Wat wij voor u doen
Wij garanderen je de laagste prijzen in de Benelux. Onze meubels worden gratis bij je afgeleverd mits je in Nederland of Belgiƫ woont, er zijn dus geen extra kosten die je pas aan het eind van je bestelling tegenkomt. Je kunt veilig online betalen, of via PIN bij de levering van je nieuwe meubels.

Veilig kopen
Meubelpartner.nl heeft het Thuiswinkel Keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk. Onze webshop staat onder onafhankelijk toezicht van deze Stichting omdat wij bij hen aangesloten zijn, hierdoor bent u er dus van verzekerd dat u bij ons veilig kunt winkelen.
De Raad voor Accreditatie heeft een keurmerken toets uitgevoerd waarbij het Webshop Keurmerk een 10 heeft gekregen, dat betekend dat het keurmerk zeer betrouwbaar is.
Ook is onze webwinkel erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen, de CBW, die je als klant beschermd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen