Meubelcity kortingscode

Meubelcity kortingscode

Meubelcity kortingscode Meubelcity.nl is een webshop voor meubels. Hier kun je ontzettend veel verschillende meubels aanschaffen. Of je nu op zoek bent naar een kast of naar een bank, alles is verkrijgbaar bij Meubelcity.nl. Maar waar bestaat het aanbod dan allemaal uit? Waar gaat de webshop vanuit? En hoe zit het met de klantenservice? Op deze en andere vragen heb je een antwoord na het lezen van dit artikel.

Meubelcity
MeubelCity heeft Vestigingen in Soest en Beverwijk en daarnaast deze succesvolle webshop. Er is veel aandacht besteed aan de indeling van de website en alles is overzichtelijk en gemakkelijk te vinden. Meubelcity heeft in Oost-Europa een eigen fabriek waar het overgrote merendeel van de meubels die te koop zijn, worden gemaakt. Daarnaast worden er meubels geïmporteerd uit Zuid-Amerika en Azië. Meubelcity heeft ontzettend ruim aanbod van zowel moderne als klassieke meubelen. Zo kun je er alle soorten tafels, bankstellen, eethoeken, dressoirs, vele verschillende soorten kasten en vele andere meubelen bestellen. Over de kwaliteit hoef je jezelf ook geen zorgen te maken; de meubelen van Meubelcity staan over het algemeen bekend als kwalitatief goede meubelen.

Klantenservice
MeubelCity heeft grote plannen voor de toekomst. De meubelwinkel wil binnen enkele jaren maar liefst zestig winkels door heel Nederland hebben. Daarbij is de webshop uiteraard van cruciaal belang en men doet er dan ook alles aan om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Zo wordt er door heel Nederland gratis bezorgd en is een aanbetaling niet noodzakelijk; je kunt simpelweg bij levering betalen. Het is echter ook gewoon mogelijk om met PayPal of iDEAL te betalen.

Ook wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt, word je goed geholpen. Zo is er een live chat dienst aanwezig op de website, waar je snel geholpen wordt door iemand van de klantenservice. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een email te sturen en kun je ook telefonisch contact opnemen zodat medewerkers van Meubelcity je nog beter kunnen helpen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen