Melia kortingscode

Melia kortingscode

Melia kortingscode Meliá Hotels International werd in 1956 in Palma de Mallorca (Spanje) opgericht. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de grootste hotelondernemingen ter wereld en is het de grootste hotelketen in Spanje. De onderneming heeft meer dan 350 verschillende hotels, verdeeld over 35 landen. Deze hotels vallen onder een van de merken die Meliá Hotels International voert: Meliá, Gran Meliá, ME by Meliá, Paradisus, Innside by Meliá, TRYP by Wyndham, Sol Hotels en Club Meliá.

Premium, luxe en middensegment
Meliá Hotels heeft als doelstelling om iedere klant bij iedere gelegenheid tevreden te stellen. Daarom hebben ze gevarieerd aanbod: van een luxe vakantie tot een gezellige familievakantie. Alle merken van Meliá Hotels richten zich op een ander publiek. De merken zijn onder te verdelen in premium, luxe segment en middensegment:
• Premium: Gran Meliá, ME by Meliá en Paradisus Resorts
• Luxe segment: Meliá Resorts & Hotels en Innside By Meliá
• Middensegment: TRYP by Windham en Sol Hotels

Daarnaast biedt Meliá Hotel nog iets extra. Je kunt lid worden van Club Meliá. Dit is een vakantieclub die haar leden voorziet van een uitgebreide selectie aan reizen in de meest exotische en prachtige locaties, overal ter wereld. Leden van deze club hebben toegang tot eersteklas service en accommodatie.

Voordelen van Meliá Hotels International
Meliá Hotels is niet voor niets uitgegroeid tot een van de grootste hotelketens ter wereld. Dit is onder andere te danken aan hun kennis en service. Meliá Hotels staat bekend om haar persoonlijke benadering en willen hun gasten een onvergetelijke vakantie geven. Daarnaast heeft het bedrijf een aantal waarden die voorop staan: service, kwaliteit, innovatie, persoonlijk en consistentie.

Boeken bij Meliá Hotels
Op de website van Melia.com vind je een uitgebreid overzicht van de hotels die bij de onderneming horen. Omdat ze in meer dan 35 landen gevestigd zijn en zich richten op verschillende doelgroepen, zit er altijd wel een hotel bij dat past bij jouw wensen. Als je het hotel van je keuze hebt gevonden, dan klik je op de link, die je doorverwijst naar de desbetreffende website van het hotel. Hier kun je alle informatie, tarieven en mogelijkheden vinden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen