Mdyshop kortingscode

Mdyshop kortingscode

Mdyshop kortingscode Webshop vol sportsupplementen

Dat sporters extra voedingsstoffen kunnen gebruiken is algemeen bekend. Maar je mag niet altijd zomaar van alles gebruiken met het gevaar dat er stoffen in zitten die op de dopinglijst van je sport staan. Daarom kun je terecht bij mdyshop.nl, de sportsupplementen specialist, als sinds 1986.

Overzichtelijke webshop
Mdyshop.nl heeft een overzichtelijke webshop, waarbij ze de aanbieding bovenaan in het voetlicht zetten. In de navigatie links kun je kiezen of je per categorie een product wilt zoeken of liever op merk. Via beide methodes vind je supersnel wat je zoekt.

Bestellen op werkdagen
Wanneer je op werkdagen voor 10 uur ’s avonds je bestelling plaatst, zorgt mdyshop.nl ervoor dat je het de volgende dag nog in huis hebt. Andere leuke voorwaarden die deze webshop hanteert zijn: 14 dagen omruilgarantie, gratis verzending in Nederland en België en je mag zelf een cadeautje uitkiezen bij je bestelling. Daarnaast kun je gratis spaarpunten sparen die je later weer bij een volgende bestelling kunt inleveren.

Twijfel? Vraag advies!
Weet je niet zeker welke producten het beste zijn voor jou? Dan kun je via de website een persoonlijk advies aanvragen. Een belangrijke service, omdat mdyshop.nl wil dat je goed met je sportvoeding om zal gaan. Uiteraard krijg je bij je advies direct de productnamen die verkrijgbaar zijn in de webshop.

En meer…
Naast advies verwijst de webshop ook door naar een aantal interessante artikelen op internet over sportvoeding en wat bepaalde werkzame stoffen doen in je lichaam. Dat is best handig en vooral leuk om te lezen. Ook heeft het een uitgebreide nieuwssectie waar bedrijfsnieuws en nieuwe producten in worden uitgelicht.

Mdyshop.nl: specialist in sportvoeding
M Double You is de volledige naam van dit bedrijf (vandaar MDY) uit Almere. Ze kennen de ins en outs van diverse sportvoeding en supplementen en werken nauw samen met sportbonden. Zo weet je zeker dat de producten die je koopt veilig zijn en mogen van je sportbond.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen