McGregor kortingscode

McGregor kortingscode

McGregor Kortingscode McGregor heeft een online webshop met stijlvolle kleding voor mannen en vrouwen en kinderen. Naast kleding worden er ook schoenen verkocht. McGregor is een Nederlands bedrijf met haar hoofdkantoor in Driebergen-Rijsenburg. Dit modemerk is ook eigenaar van andere labels zoals bijvoorbeeld Gaastra.
De nieuwe zomer en lente collectie voor 2013 is gebaseerd op the american dream. Met frisse kleuren en veel gestreepte kleding. Bekend zijn de polo’s, overhemden en sweatshirts. Naast de online shop kan je ook langsgaan bij een van de winkels. Deze vindt je in onder meer Amsterdam, Den Bosch en Maastricht. Zoek de dichtstbijzijnde vestiging van McGregor met de online store locator.
Op de homepage vindt je altijd een overzicht van de nieuwste collectie van McGregor, ook vindt je hier de afdeling uitverkoop. Verder wordt je op de hoogte gebracht van het laatste nieuws door middel van Twitter en Facebook. Ben jij een fan van dit merk dan moet je ze zeker volgen op de diverse sociale media. De verzendkosten zijn bij McGregor gratis net als het retourneren van artikelen die je niet bevallen. Dit is mogelijk binnen 14 dagen nadat je besteld hebt. De verzending is met pakketbezorger UPS, bekijk hun site voor alle info hierover. McGregor is ook sponsor van formule 1 coureur Guido van der Gard. Bekijk ook eens shop the look waar je inspiratie kan opdoen om de collectie van McGregor zo modieus mogelijk te combineren.
Bij de online webshop van McGregor wordt de kortingscode ook wel vouchercode genoemd. De voucher code McGregor vult u in tijdens het afronden van uw bestelling. Indien er een vouchercode door ons is gevonden zal je hem hieronder vinden. Staat hieronder geen code maar heeft u er zelf een gevonden laat het ons weten en wij delen hem weer met anderen. Soms is er een actie waarbij, als u zicht aanmeldt voor de nieuwsbrief, u een McGregor voucher code krijgt toegestuurd.

Hieronder een overzicht van de huidige acties en aanbiedingen die u voordeel kunnen opleveren.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen