Marks and spencer kortingscode

Marks and spencer kortingscode

Marks and spencer kortingscode Bij de naam Marks & Spencer denkt vrijwel iedereen direct aan de toonaangevende warenhuisketen in Engeland. Wat je misschien nog niet wist is dat je nu zelf ook, vanuit je luie stoel, kunt winkelen bij Marks & Spencer!

Een historische warenhuisketen

De allereerste winkel opende zijn deuren al in 1894 in het Engelse Manchester. Tien jaar later, in 1904, werd de eerste winkel onder de naam Marks & Spencer geopend. Een naam die inmiddels niet meer weg te denken is uit de internationale detailhandel. Inmiddels zijn er meer dan 1000 winkels, in zowel Engeland, als in het Midden Oosten, Azië en Europa.

Marktleider

Marks & Spencer biedt zijn klanten, ook online, een ongelooflijk breed assortiment. Of je nu op zoek bent naar kleding, woninginrichting of kookboeken; je vindt het allemaal bij Marks & Spencer. In Engeland scoren ze zo goed dat ze marktleider zijn op het gebeid van zowel dames- als herenkleding. Ook hun uitgebreide lingerie assortiment bezorgt hen in Engeland de marktleiderspositie.

Assortiment wonen

Je kunt voor vrijwel alles op woongebied terecht bij Marks & Spencer. Of je nu uitgebreid wilt dineren aan een mooi gedekte tafel, of wilt picknicken op een vrolijk gekleurd kleed. Bij Marks & Spencer kun je alle kanten op. Ook het uitgebreide assortiment voor slaap- en badkamer zijn de moeite waard. Of wat dacht je van een paar leuke accessoires?

Kleding volgens Marks & Spencer

Over hun eigen kledinglijn zegt Marks & Spencer; "Wij verkopen stijlvolle, interessant geprijsde en innovatieve kleding van hoge kwaliteit voor alle leeftijden". Dat deze kleding gewaardeerd wordt blijkt wel uit de diverse marktleidersposities. Binnen de shop vind je niet alleen een uitgebreide dames-, heren- en kindercollectie. Ook voor speciale maten kun je terecht op bijvoorbeeld de Petite (tot 1.60 m) of grote maten (46 – 54) afdeling.

Bezorgen en retourneren

Je kunt zelf kiezen voor thuisbezorgen of afhalen in de winkel. Grotere bestellingen worden gratis thuisbezorgd. Retourneren kan binnen 35 dagen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen