Manfield kortingscode

Manfield kortingscode

Kortingscode Manfield Manfield is een zeer bekende en oude winkel op het gebied van schoenen en tassen. Er zijn winkels in onder meer Maastricht, Groningen en Amsterdam maar natuurlijk kan je ook het gehele assortiment online bestellen. De levertijd is over het algemeen 2 dagen. Enkele bekende merken die verkocht worden bij Manfield zijn van Lier, Clarks en Pantofola.

Er is een collectie voor heren en een voor dames. De laatste trends op gebied van schoenen vindt je in de shop. Heb jij een mooi paar gezien zet hem dan alvast op jouw verlanglijst. Voor elke gelegenheid vindt je een mooi paar, van casual tot chiq voor een feestje. Service staat hoog in het vaandel bij Manfield, met vragen kan je terecht bij de deskundige klantenservice. Om jouw setje compleet te maken kan je er een bijpassende riem of tas bij kopen. Er kan gefilterd worden op onder meer maat, prijs en merk. Er zijn al schoenen te vinden vanaf 15 euro per paar.

De manfield kortingscode voert u in bij uw winkeltas. Er zijn verschillende manieren om aan een kortingscode te komen. Blijf de website van Manfield en die van ons bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste acties en mooie kortingen. U kunt uw bestelling ook afhalen bij een Intreza punt. Bent u om welke reden dan ook niet tevreden over uw bestelling dan krijgt u uw geld terug.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen