Magazineplaza kortingscode

Magazineplaza kortingscode

Magazineplaza kortingscode Magazineplaza.nl is een website waar je een eigen magazine kan ontwerpen. Het tijdschrift kun je vullen met elk onderwerp dat jou interesseert. Jouw verhaal over je kinderen, huisdieren of hobby's zijn mooie onderwerpen voor een professioneel magazine. Ook kan je via het magazine je vakantie op unieke wijze delen met vrienden. Je kunt je eigen verhaal voorzien van fotomateriaal, magazineplaza.nl verwerkt dit voor je in een kwalitatief hoogwaardig magazine.

Naast een persoonlijk magazine is het ook mogelijk om een magazine te maken voor bedrijven, verenigingen en stichtingen. Op de zakelijke pagina van Magazineplaza bevindt zich een overzicht van de speciale mogelijkheden voor bedrijven, zoals onder andere speciale bedrijfspakketten.

Voor het ontwerpen van je magazine bij Magazineplaza.nl hoef je geen speciale software op je computer te downloaden. Het magazine-systeem biedt een vaste indeling van pagina's aan, zodat uiteindelijk bij het drukken alles automatisch goed verloopt.

Er zijn verschillende sjablonen beschikbaar in de stijlen; romantisch, sportief, zakelijk en neutraal. Deze stijlen kun je zelfs per pagina veranderen, waardoor je een magazine met uniek karakter ontwerpt. Ook zijn er verschillende indelingen van pagina's beschikbaar, hiermee kun je per pagina variëren in de plaatsing van teksten en foto's. Magazineplaza.nl biedt een duidelijk geschreven handleiding op de website aan, naast deze geschreven variant is er ook een beeldinstructie. Met deze stap voor stap beeldinstructie word je eenvoudig door het ontwerpproces begeleidt.

Wanneer je magazine klaar is kun je kiezen uit vier verschillende varianten. Brons staat voor prijstechnisch interessant, zilver voor goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, goud voor topkwaliteit en met de glossy variant lijkt je magazine op een glossy die je bij de boekwinkels in het assortiment vindt.

Magazineplaza.nl drukt de magazines één keer per week op maandag, de magazines worden op dinsdag verzonden. Voor magazineplaza.nl geldt 'Uiterlijk zondag besteld, nog dezelfde week in huis!' en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen