Loi actiecode

Loi actiecode

LOI actiecode Al meer dan 90 jaar is de Leidse Onderwijsinstellingen een vertrouwd adres voor het volgen van opleidingen en cursussen. Of het nu een taalcursus voor beginners betreft of een complete HBO-opleiding, bij de LOI kun je er allemaal voor terecht. Op de website van de LOI vind je een compleet overzicht van alle beschikbare opleidingen en cursussen.

Van elke opleiding of cursus wordt een uitgebreide beschrijving gegeven. Je treft hier inhoudelijke informatie over de opleiding of cursus, de doelgroep waar de cursus op gericht is, het certificaat of diploma dat ermee behaald wordt, de kosten, de studievorm, de cursusdata en overige relevante informatie. Wie meer hulp nodig heeft kan tijdens het bezoek aan de website live vragen stellen aan een medewerker via een chatgesprek. Het is mogelijk om een gedrukte studiegids te bestellen of proeflessen aan te vragen. Interessant is ook de optie om een beroepsinteressetest te doen, voor mensen die twijfelen welke opleiding bij ze past of toe zijn aan een carrièreswitch.

Speciaal voor zakelijke klanten biedt de LOI opleidingen op maat en bedrijfsgerichte trainingen. Voor elke trainings- of opleidingsbehoefte heeft de LOI een oplossing. Er zijn zelfs speciale cursussen die gericht zijn op kinderen. Een opleiding kun je thuis volgen, met begeleiding via internet, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om veel van de opleidingen klassikaal te volgen. De LOI streeft naar optimale flexibiliteit, waarbij de mogelijkheden en behoeften van de student centraal staan.

Elke student bij de LOI krijgt toegang tot LOI Campus: een persoonlijke, digitale leeromgeving die studenten een leidraad, toegang tot lesmateriaal en innovatieve studietools biedt bij de opleiding. Op de website kun je een demo bekijken van deze moderne leeromgeving.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen