Lilians house kortingscode

Lilians house kortingscode

Lilians house kortingscode Ben je op zoek naar een mooie lamp, bank of tuinmeubelen? Een hondenhok voor jouw hond? Je kunt dit alles vinden op de website ‘Lilianshouse.nl’. Je kunt daar de meest stijlvolle, trendy en originele accessoires en meubels vinden voor binnen en buiten! Geef hiermee je huis een persoonlijke uitstraling die bij jou past en waarin jij je helemaal thuis voelt!

Lilianshouse
Op de website ‘Lilianshouse.nl’ kan je heerlijk rondkijken. Je bent niet zo maar uitgekeken vanwege het grote en brede assortiment van ‘Lilianshouse.nl’. Je kunt ook gericht zoeken in de aangegeven categorieën op de site.

Assortiment
Het assortiment van ‘Lilianshouse.nl’ is ingedeeld in een aantal categorieën.
Zo kan je bijvoorbeeld in de categorie ‘Lifestyle’ producten vinden zoals: sjaals, armbanden, shoppers en toilettassen.
Ook heb je de categorie ‘Wonen’ waar je banken, stoelen, bed textiel en dergelijke kunt vinden.
En de categorie ‘Verlichting en accessoires’ waar een groot aanbod is aan lampen, vloerkleden en kussens etc.
Bij ‘Koken en tafelen’ kan je zoeken naar alles wat met de keuken en de maaltijden te maken heeft. Denk hierbij aan keukengerei, eettafels en wijnglazen.
Voor ‘Kinderen’ kan je accessoires en meubels voor de kinderkamer en ook speelgoed vinden.
Verder is er een aanbod voor ‘Tuin en terras’ en ‘Klussen en vrije tijd’. Ook kan je zelfs producten vinden voor ‘Dieren’ zoals voor honden, paarden, katten en knaagdieren.

Lilianshouse.nl bied een breed assortiment aan in verschillende stijlen. Hierdoor is er voor ieder wat wils en is de kans groot dat je hier vindt waar jij van houdt.

Extra’s
Als je wat goedkoper uit wilt zijn kan je ook kijken bij ‘Sale’. Hier worden veel producten aangeboden voor een scherpe prijs.
Wat nog een leuke extra is, ‘Lilianshouse.nl’ heeft een eigen online magazine waar je nieuwe ideeën in op kan doen!

Bestellen en verzenden
‘Lilianshouse.nl’ heeft een aantal mooie voordelen. Er is bijvoorbeeld een snelle levertijd. Als je voor 22:30 uur besteld heb je het de volgende dag in huis!
Ook zijn er lage verzendkosten en als je meer besteed dan twintig euro dan is het verzenden gratis. Als je toch niet tevreden bent kan je de bestelling binnen dertig dagen gratis retourneren.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen