Liesjes houten speelgoed kortingscode

Liesjes houten speelgoed kortingscode

Liesjes houten speelgoed kortingscode Het is eerste wat je opvalt, als je de site van Liesjeshoutenspeelgoed.nl bezoekt, is de uitnodigende vrolijkheid. Het oogt gezellig en speels. Precies wat je mag verwachten van een webshop die speelgoed verkoopt.

Ze bieden inmiddels al heel wat jaren, topkwaliteit houten speelgoed aan. Zelfs volwassenen hebben moeite om er niet met de handen aan te komen. Liesjeshoutenspeelgoed.nl is al sinds 2004 actief en heeft met de jaren een dankbare klantenkring opgebouwd. Kwaliteit en plezier staat bij hun voorop en dat merk je.

Het assortiment wat er aangeboden wordt liegt er ook niet om. Een aantal merken waar mee gewerkt wordt zijn Lego, Gigo, Baufix (houten Meccano) en Archa bouwstenen. Het totale aanbod speelgoed is in verschillende catogorieen opgedeeld. Om maar een paar voorbeelden te noemen:

- Buitenspeelgoed
- Educatief speelgoed
- Poppenwagens
- Speeltafels
- Kapla
- Gezelschapsspellen
- Kinderkeukentjes
- Jongens speelgoed
- Creatief speelgoed
- Baby en peuters
- Kindermeubels
- Puzzels
- etc.

Te veel om hier op te noemen. Daarnaast hebben ze regelmatig artikelen in de opruiming en aanbiedingen lopen genaamd 'acties van de maand'.
Mensen met een handicap gaan ook niet ongemerkt aan hun voorbij. Zo hebben zij onder andere een dambord voor blinden en slechtzienden. Vrij uniek.

Mocht er onverhoopt een artikel niet in hun webshop te krijgen zijn, dan mag je gewoon contact met ze opnemen en dan gaan zij voor je kijken of ze dat artikel ergens kunnen vinden bij een leverancier. Dat is service!

Na ontvangst van betaling, worden je bestelde artikelen in de meeste gevallen binnen twee tot acht werkdagen geleverd. Als het artikel niet naar wens is, mag deze retour worden gezonden binnen veertien werkdagen.
Ook het betalingsverkeer is bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl goed geregeld. Hiervoor kan je gebruik maken van iDEAL, PayPal of onder rembours. Afhalen is eventueel ook mogelijk.

Al met al genoeg redenen om eens deze site te bezoeken. En ook al koop je niks, je gaat er wel met een vrolijk gevoel weer weg.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen