Lidl fotos kortingscode

Lidl fotos kortingscode

Lidl fotos kortingscode Een origineel foto-idee nodig? Ga eens kijken op Lidl-fotos.nl, want hier kan je terecht voor fotokaarten, foto's op canvas, fotokalenders en fotocadeaus om maar eens iets op te noemen. Bij Lidl Fotoservice uit Nunspeet heb je ongekende mogelijkheden om je foto's te laten afdrukken. Je vindt er erg leuke ideeën om bijvoorbeeld een speciale fotoafdruk cadeau te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van je favoriete vakantiefoto op echt canvas?

In de 'photo shop'

Als je in de webwinkel van Lidl Fotoservice komt, verbaas je je over het aantal mogelijkheden dat je geboden wordt. Je raakt er echter niet snel de weg kwijt. In de menubalk boven in het scherm kan je kiezen welke categorie product je wilt bekijken. Het is de moeite waard eens rustig rond te kijken en je te laten verrassen door de vele mogelijkheden van wat je met een foto kunt doen.
Op de pagina van een betreffende categorie kan je via het menu aan de rechter zijde van je scherm kiezen uit de verschillende formaten of uitvoeringen. Ook kan je in dit submenu direct zien wat de prijzen en levertijden van de verschillende uitvoeringen zijn. Klik eenvoudig op de bestelknop en je wordt aan het handje meegenomen om je foto(s) te uploaden en het ontwerp te regelen. Na het uploaden geeft de pagina aan hoe het met de kwaliteit van de foto is gesteld, zodat je van te voren weet of je foto bijvoorbeeld geschikt is om op posterformaat te worden afgedrukt.

Bestelling en levertijden

Als je tevreden bent met het ontwerp van je fotoboek, foto-canvas of welk product je ook hebt gekozen, leg je het in je winkel mandje. De verwachte levertijden worden gelijk getoond als je het product in je winkel wagentje legt. Je krijgt nog voor de laatste maal een vergroting van je bewerkte foto te zien, zodat je eventueel nog zaken kan aanpassen. Om het bestelproces te kunnen afronden, moet je wel eerst een account aanmaken. Op deze website vindt je een kortingscode Lidl fotos.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen