Lensstore actiecode

Lensstore actiecode

Lensstore actiecode Sinds 2005 de online lenzen webshop. Exact dezelfde lenzen als bij jouw huidige opticien maar dan stukken goedkoper. Alle lenzen wordt rechtstreeks bij de originele fabrikant ingekocht. Ook de levering is zeer snel te noemen bij Lensstore. Geen reden dus meer om jouw lenzen niet online te bestellen. Deze winkel is ook lid van de Thuiswinkel organisatie, wat betekent dat het een betrouwbare webshop is.

Bij deze shop kan je ook een abonnement nemen op je lenzen. Je krijgt om de zoveel tijd een nieuw setje toegestuurd waardoor je nooit meer zonder lenzen komt te zitten. Ook in andere Europese landen heeft Lensstore webwinkels.

Bij Lensstore wordt een kortingscode ook wel actiecode genoemd. Deze worden regelmatig gevonden door ons en wij delen hem met u. De klantenbeoordelingen kunt u ook lezen en die zullen u overtuigen hier uw lenzen te kopen.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Actiecode Lensstore
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Actiecode Lensstore

  Met de speciale actiecode van Lensstore krijg je bij de aankoop van twee paar lenzen de bezorgkosten gratis. Omdat de prijzen ongeveer vijftig procent..