Lenson kortingscode

Lenson kortingscode

Lenson kortingscode Bij Lenson vindt je een groot aanbod aan lenzen tegen voordelige prijzen. Of je nou voor de eerste keer lenzen gaat dragen of een ervaren lenzendrager bent. Heb jij een vast merk en type lenzen dan vul je die in en binnen enkele stappen bestel je een nieuw paar lenzen. De meeste setjes worden gratis thuisbezorgd, dit omdat het bestelbedrag boven de 30 euro is. Ook voor een nieuw voorraadje vloeistof kan je terecht bij Lenson. Daarnaast kan je ook kleurlenzen bestellen voor een nieuwe look. En als klap op de vuurpijl kan je er ook nog make up artikelen kopen.

Heb je al vaker besteld bij Lenson dan is een herhaalbestelling zo geplaatst. Jouw sterkte en merk lenzen wordt opgeslagen zodat je niet opnieuw hoeft te zoeken. De meeste bestellingen heb je binnen 24 uur in huis. Wil jij helemaal geen omkijken meer hebben naar het kopen van lenzen, kijk dan bij de abonnementen.

De klantenservice is op 3 manieren te bereiken. Het makkelijkst is de live-chat, beschikbaar tijdens kantooruren. Heb jij een vraag over een product of de bestelstatus dan zullen ze je direct helpen. Doordat Lenson alleen via het internet verkoopt kunnen de prijzen laag blijven.

Bij Lenson krijgen nieuwe klanten een kortingscode ter kennismaking. Ook voor bestaande klanten verschijnt er regelmatig een Lenson kortingscode. Als er weer een nieuwe is gevonden zult u hem hieronder vinden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen