Lensbestel kortingscode

Lensbestel kortingscode

Lensbestel kortingscode Bij Lensbestel kan je contactlenzen kopen tegen veel lagere prijzen dan bij je reguliere opticien. Er zijn daglenzen, weeklenzen en maandlenzen beschikbaar. Enkele merken die er verkocht worden zijn Acuvue, Coopervision en Bausch en Lomb. De verzending is altijd gratis en je hebt jouw lenzen binnen enkele dagen in jouw bezit. Wil jij een keer een andere kleur ogen bestel dan eens kleurlenzen. Als je eerst een oogmeting wilt doen voordat je bestelt kan je een opticien bij jouw in de buurt zoeken via de website. Er is ook een blog beschikbaar waar je veel informatie vindt over lenzen. Op de homepage vindt u de scherpste aanbiedingen van dit moment.
Draag jij een vast merk lenzen kijk dan eens bij de voordeelpakketten. Er valt nog meer voordeel te halen als je in een keer een grote bestelling plaatst, je krijgt dan zogenaamde kwantumkorting. De klantenservice is per mail te bereiken, maar lees eerst de veelgestelde vragen door. Wie weet is jouw vraag al een keer eerder gesteld en hoef je niet te wachten op een antwoord. Betalen doe je bijvoorbeeld met ideal via een beveiligde verbinding. Veel zorgverzekeraars vergoeden jouw lenzen als je een aanvullende verzekering hebt, lees jouw polisvoorwaarden goed door voordat je gaat bestellen. Heb je al vaker besteld bij Lensbestel dan is een herhaalbestelling heel eenvoudig. Natuurlijk kan je er ook attributen zoals lenzenvloeistof en opbergdoosjes kopen.
Bij Lensbestel wordt een kortingscode ook wel couponcode of kortingsbon genoemd. Volg lensbestel op Twitter en ontvang direct een kortingscode van vijf procent. Om de zoveel tijd vinden wij ook een Lensbestel kortingscode, die wij graag met jou delen. Heb jij een couponcode die je niet gebruikt, laat het ons weten, en wij helpen er iemand anders weer mee. Kijk hieronder en vindt de laatste kortingen en overige aanbiedingen van Lensbestel.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen