LeenBakker actiecode

LeenBakker actiecode

LeenBakker actiecode LeenBakker is een winkelketen met meer dan 100 winkels gespecialiseerd in meubels en woonartikelen. Er is ook een webshop beschikbaar waar u alles uit de winkel kunt bestellen. De slogan van LeenBakker is leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Bent u net verhuisd of wilt u een nieuwe inrichting dan kan je hier van alles vinden. Het grote voordeel van LeenBakker is dat de artikelen zeer scherp geprijsd zijn. Is iets uitverkocht in de winkel bestel het dan online. Om de website overzichtelijk te houden zijn er een aantal categorie├źn bedacht.
LeenBakker verlangt een aanbetaling van minimaal 25% en maximaal 100%. Als u een bestelling heeft gedaan kunt u hem thuis laten bezorgen of afhalen bij een vestiging bij u in de buurt. De bezorging loopt via Postnl. De verzendkosten bedragen bij kleine pakketten 4,99 euro en bij grote pakketten 30 of 45 euro. Wanneer u voor de eerste keer iets bestelt wordt u gevraagd een account aan te maken, dit is handig voor de volgende keer dat u bestelt. Ook kunt u altijd uw gegevens aanpassen en uw bestellingen uit het verleden bekijken. Van complete boxsprings tot een tuinset, alles voor in en rond het huis is bij LeenBakker verkrijgbaar.
Heeft u vragen aan LeenBakker dan kunt u langsgaan bij een van de winkels of de klantenservice bellen of mailen. Indien uw bestelde goederen niet bevallen kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.
De kortingscode bij LeenBakker wordt ook wel actiecode genoemd. Deze actiecode LeenBakker kunt u invoeren als u op mijn winkelwagen klikt in stap 1 van het bestelproces. Vinden wij een geldige LeenBakker actiecode dan laten wij dat als eerste aan u weten. Indien er geen Leenbakker actiecode 2013 beschikbaar is kunt u op de homepage de beste aanbiedingen van dit moment vinden met een hoop afgeprijsde artikelen. Hier vindt u ook de weekaanbieding en kunt u de folder online bekijken. Kan je niet wachten op de nieuwste kortingscode bekijk dan de outlet van LeenBakker. Hier vindt je het hele jaar door lage prijzen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen